Симболично уручена табла након завршеног пројекта преко UNDP-а

Председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић данас је у свом кабинету угостио  представника Уједињених нација за развој, господина Драгана Стефановића (UNDP). Повод посете је уручење обележја, односно зидне табле као симбол завршеног пројекта.

У оквиру међународне сарадње Републике Србије и Програма Уједињених нација за развој (UNDP) и Министарства рударства и енергетике, Општина Медвеђа је реализовала пројекат под називом „Уклањање препрека за промовисање и подршку систему енергетског менаџмента општинама у Србији”.

Локална самоуправа општине Медвеђа је тада препозната као једна од водећих у погледу увођења система енергетског менаџмента и у оквиру наведеног пројекта, награђена је финансијском подршком кроз бесповратна средстсва за енергетску санацију система за грејање и новом котларницом.

Пројекат унапређења енергетске ефикасности суфинансиран је средствима Буџетског фонда за унапређење енергетске ефикасности Републике Србије и средствима Глобалног фонда за животну средину у оквиру UNDP пројекта.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net