JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SESTRIĆI MINIMALCEM DO TRI BODA

ZONA „CENTAR“

 

 

 

 

PUKOVAC – RADNIČKI 2020 1:0 (0:0)

 

Pukovac. Gledalaca: 300. Sudija: Stefan Golubović (Aleksinac) 7. Strelac: Mišić u 76. minutu. Žuti kartoni: Smiljković, Petković, Mišić, Zlatanović za Pukovac, Sadžak, Stojiljković, Živadinović za Radnički 2020. Crveni kartoni: Petković u 72. minutu za Pukovac, Stojiljković u 72. minutu za Radnički 2020.

PUKOVAC: Cenić 7, Veljković 6,5, Kocić 6,5, Smiljković 6,5, Tošić 6, Grujić 6 (Stojiljković -), Nešić 6 (Janković 6), Mišić 6, Đorđević 6 (Stojanović 6), Zlatanović 6, Petković 6.

RADNIČKI 2020: Ivanović 6,5, Jovanović 6, Živadinović 6 (Mladenović -), Rašić 6, Živković 6, Sadžak 6, Stojiljković 6, Mijatović 6,5, Nikolić 6 (Simonović -), Milenković 6, Stanisavljević 6,5.

Igrač utakmice: Cenić.

 

U prvom poluvremenu viđena je ravnopravna igra sa po nekoliko prilika na obe strane. Gosti nisu kalkulisali i propustili su nekoliko zrelih šansi za gol. Pukovčani su ulogu favorita opravdali u nastavku, kada je u 76. minutu kapiten Mišić odlično reagovao na centaršut i manirom vrsnog strelca, u svom stilu, lukavo šutirao i “matirao” golmana gostiju.

Igra je povremeno bila gruba što je rezultiralo “promajom” žutih kartona, a sudija Golubović je u 72. minutu opravdano pokazao put u svlačionicu vinovnicima incidenta Petkoviću (Pukovac) i Stojiljkoviću (Radnički 2020).

U finišu utakmice gosti su propustili tri idealne prilike za gol, a na visini zadatka je bio golman Cenić, koji je u nekoliko navrata odlično intervenisao i zaustavljao lopte već viđene u mreži. Pukovac je na ovoj utakmici nastupio bez nekolicine standardnih fudbalera što se osetilo u igri. Posebno se osetio izostanak Aleksandra Trajkovića, jednog od najboljih štopera Zone.

 

Mitrović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili