JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Rutiska pobeda Lebančana

Bošnjace: Gledalaca 500. Sudija: Saša Stojanović ( Knjaževac)7. Stelci: Satoiljković u 87 za Jedinstvo, Mitrović u 11, 40, M. Stanković u 45 za Radan. Žuti kartoni: Dodić( Jedinstvo), Stoiljković, Mitrović, Stojanović, Kostić( Radan).

JEDINSTVO: Mišić 6, Stojković 6 ( Stoiljković 7), Grujić 6,5, Mitrović 6,5, Kostić 5 ( Grozdanović 6,5), Marković 5,5, Arsić 6,5, Stojanović 5 ( Đenić-), Aleksov 5, Dodić 6,5, Milošević 6,5.

RADAN: D: Cakić 7, Stoiljković 7 ( P: Cakić-), Stamenković 7,5, Stevanović 7, Marnković 7,5, Ivanović 7 ( M. Đenić -), Mitrović 8,5, Stojanović 8 ( Mirković-), M. Stanković 8, Stoicov 7,5, Kostić 7,5.

Igrač utakmice: Aleksandar Mitović

Komšiski derbi potpuno zasluženo je pripao gostima iz Lebana, koji su u prvom delu igre odigrali pravu simulktanku sa domaćim sastavom, koji je mogao da već iz prvog napada dođe u voćstvoveć u drugom minutu, ali ih je to oklevanje pred gol golmana Dragana  Cakića skupo  koštlo. Radan je od tog trenutka pa sve do kraja prvog poluvremena preuzeo stvar u svoje ruke i sa tri pogotka, zahvaljujući cenralnoj figuri utakmice dvostukom strelcu Aleksandru Mitrović, rešili meč još u prvom delu igre.

Već iz prvog napada domaći su bili u prilici za pogodak. Stvorila s egužva pred gol gostiju, ali su iz te gužve izašli Lebančani pobednici. Bilo je nekoliko udraca na gol.

Prva radopst za goste iz Lebana stigla je već u 11 minutu igre. Po desnoj starni Mitrović je sam sebi stvorio priliku , posle odičnog proigravanja od starne Stoiceva dobio nekoliko duela sa odbranom domačih i na kraju rutinski savladao golmana domaćih Mišića.

U finišu prvog dela igre jošp dva pogotka za visoko voćstvo “ zelenih“. Igrao se 40 minut kada je ponovo na sceni Mitrović  i na skoro identičan način prošao po desnoj strani i po drugi put primorao na kapitulaciju golmana Mišića.  Treći pogodak gostuju je filigranska akcija po levoj starni koju je započeo novaljija Staneković , potom je Mitrović idelno ubacio loptu u prazan prostor, lopta je krenula ka mreži domaćih. M. Stanković je klizećim startom ubaio loptu u mrežu za 0:3 što je bio rezultat prvog dela igre.

U drugom delu potpuno druga slika na terenu, gosti su rutinskom igrom na sredini  terena znalački čuvali stečenu prednost iz prvog dela igre. Beležimo  drugu priliku na utakmci za domaće , kada je sa gol linije loptu izbacio Stevanović u 80 minutu igre.  Počasni pogodak na utakmci  za domaće usledio je 87 minutu igre, strelac je rezevista Stoiljković, koji je jedini u drugom delu igre zadavao odbrani gostuju muke i uspeo da se upiše u strelce. U nadoknadi vremena koloslanu priliku za četvrti pogodak Lebančana prousta Stoicev, kada  je glavom sa nekoliko metara šutirao pored gola.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print