JugSport.net

sportski portal južne Srbije

RK Radan – RK Planinka PV – 2  21: 25 (8:10)

Podmlađeni sastav Lebančana poražen je od goste iz Kuršumlije  koji su bili bolji u oba dela igre. Jedino što su domaći uspeli da urade na ovoj utakmici to je da imaju na početku utakmice prednsot od četiri pogodka (8:4 ) ali je to bilo nedovoljno da prvi deo igre reše u svoju korist.

Ipak se na odmor otišlo sa dva gola prednosti (8:10)  za goste.

U drugom poluvremenu gosti su bili ti koji su diktirali tempo igre i zasluženo kraj utakmice priveli kraju sa pobedom od četiri gola prednsoti za zasluženu pobedu.

Najbolji pojedinci u redovima domaćina Mladen (D) Tošić i Miloš Stanković, dok kod pobednika najbolji srelac i kapiten na utakmici Arsenijević sa 8 pogodaka i Simić sa 6 golova.

Igrač utakmice: Mirko Arsenijević

Lebane. Gledalaca 100. Sportska hala kraj Jablanice:  Sudiski par: Milan Janković ( Leskovac) – Ivan Golubović ( Vlasotince). Sedmerci. Radan 4/2, Planinka 2/2. Isključenja: Radan  8 minuta, Planinka 16 minuta.

RK RADAN: Zlatanović, Petrović 1, Mladen (G) Tošić 2,  M.Stanković 4, Krstić 2, Mladen (D) Tošić 5, Stoiljković, Nikolić 4,  B. Stanković 2, Pejić.

PLANINKA PV -2: Radenkvić, Marinković, Topalović 1, Arsenijević 8, Novaković 5, Simić 6, Pešić 4, Zdravković 1, Jovanović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print