JugSport.net

sportski portal južne Srbije

REVIJA GOLOVA U KURŠUMLIJI

ZONA JUG

 

OFK KOSANICA- SLOGA (LE) 5:4 ( 3.3)

Kuršumlija: Gledalaca 300. Sudija: Nikola Drašković ( Kruševac) 8. Strelci: P. Mladenović u 20 i 32 (oba KU), M. Popović u 39, 65, , N. Timotijević u 79 za oFK Kosanicu, V. Stamneković u 4, N. Stanković u 16, S. Jović u 45, i M. Nedić u 76 za Slogu. Žutih kartona nije bilo.

 

OFK KOSANICA: N. Đorđević 7, M. Čomić 7, J. Stević 7, N. Milojević 7, V. Kocić 7,5, L. Miljković 7, D. Mijajlović 7, V. Jovanović 7, P. Mladenović 8, M. Popović 8, N. Timotijević 7,5.

 

SLOGA(L): S. Ilić 7, V. Ristić 7 ( S. Gajić 6,5), Đ. Stanković 6,5, A. Ilić 7, A. Stevanović 7 M. Nedić 7), N. Najdanović 7, A. Cekić 7, V. Mitić 7, S. Jović 7,5 ( M. Aleksić 7), V. Stamneković 7,5, N. Stanković 7,5.

Igrač utakimice: Marko Popović

Kvalitetna fudbalska predstav u kojoj je viđeno revija golova, u otvorenoj fer i korektnoj igri oba tima.

Prvi u voćstvo su došli gosri još u 4 minutu igre preko V. Stamnekovića da bi zatim prednost udvostručio u N. Stanković u 16 minutu. Potom beležimo dva kaznena udarca za domaćina koji j eizveo precizno Predrag Mladenović i poravnao rezultat na 2:2. Potpuni preokret u korist domaćina usledio je u 39 minutu pogotkom najboljeg pojedinca na utakmici Marka Popovića u 39minutu. Konačan rezultat prvog dela igre postavio je golgeter Sloge Saša Jović u u poslednjem minutu prvog dela igre.

U drugom delu još tri pogotka od toga dva domaćina i jedan gostiju iz Leskovca. Najpre je M. Popović u 65 minutu po drugi put na utakmici doveo u voćstvo domaćina. Da bi rezervista M. Nedić u 78 minutu poravnao rezultat na 4:4. Tačku na reviju pogodaka i pobedu domaćina stavio je N. Timotijević samo minut kasnije, što je i do kraja bio konačan rezultat

 

 

BOJNIK: PUSTA REKA-GRAČANICA 3:0

U Bojniku utakmica između domaće Puste reke i Gračanice nije odigrana , jerse gosti nisu pojavili na utakmici niti su se javili da kažu razlog nedolaska. Sudiska trojka i delegat su konstantovali da se gosti nisu pojavili i po svoj prilici utakmica će biti registrovana službenim rezultatom 3.0 u korist domaćina.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili