JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Radnički(P)- Sloga (Kr) 1:1 ( 1:1)

Gradski stadion u Pirotu
Igrano bez prisustva publike
Glavni sudija: Stefanović Milan
Strelci: 0:1 Anđelković 3 min(Sloga)
1:1 Đorđievski 5 min(Radnički)
Žuti kartoni: Adžibaba, Milenković, trener Čelar (Radnički), Andrić, Kruševac, Vidović (Sloga)


FK Radnički: Ilić,7, Mančić,7, Adžibaba 6 (od 75 Đorđević),- Tolić 6,5, Momić 6,(od 63Milanović -), Dojkić,7, Đorđievski,7,  Edoa,7 Milenković,7, Petrov,6,5, Kostić Milutinović 7.

FK Sloga: Andrijanić, 7,Vukotić7,, Kruševac 6 ( od 84 Nikolić-), Todorić,7,  Krasić 6,5,, Vidović 7,, Andrić 7,, Đokić  6,(od 57 Petković -), Agon 6, (od 77 Gušani – ) Anđelković 7,, Račić 6,5.

Igrač utakmice: Đorđevski

Ono što su Kraljevčani priželjkivali pre utakmice, to su i ostvarili. Na otvaranju sezone u Prvoj ligi Srbije iz Pirota nose vredan bod ali da će probati da urade i nešto više, najavili su na samom početku meča gde su domaći, posle greške na sredini dopustili da jedna dubinska lopta dođe do napadača gostiju Anđelkovića a on nije propustio priliku da zatrese mrežu domaćih.


Radnički se brzo oporavio od šoka, akcija je krenula od Kostić Milutinovića, Petrov podiže u peterac gostiju a mladi centarfor Đorđievski glavom postiže efektan gol.
Posle ovoga gosti su se opredelili za odbranu, čuvali svoj gol i iz retkih kontranapada ugrožavali gol domaćina.
Igrači Radničkog su imali inicijativu a šanse koje su stvorili, od kojih je najbolja bila ona Dojkića u 50 min, jednostavno nisu znali da realizuju danas.

Sloga  odlazi iz Pirota sa slađim bodom a domaćin će morati da traži propuštene bodove već u sledećoj utakmici kada gostuje imenjaku iz Sremske Mitrovice.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print