Председник општине Медвеђа потписао Уговор за помоћ у кући за старије и одрасле

Пројекат „Помоћ у кући за старе и одрасле –Добра дела за наша села“ реализоваће се у оквиру програма „Подршка Владе Швајцарске развоју општина кроз унапређење доброг управљања и социјалне укључености – Swiss PRO“, који спроводи Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге(UNOPS)у партнерству са Сталном конференцијом градова и општина (СКГО).

Председник општине Медвеђа, Небојша Арсић данас је потписао Уговор о донацији којом Канцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (UNOPS) донира новчана средства за имплементацију пројекта како би се повећала доступност услуга социјалне заштите на локалном нивоу. Вредност донације је 13.400,00 америчких долара које ће бити на располагању општини Медвеђа за пројекат који ће трајати до августа 2021. године.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net