JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Radan – Radnički (Sv)- 0:1 (0:0)

Lebane: Gledalaca 20. Sudija. Aleksandar Vukadinović(Niš) 7. Strelac: Dimitijević u 88 min. Žuti kartoni: Stojanović, Mitrović(Radan).

RADAN: D. Cakić 6, P. Cakić 6, Marko Stanković 6,5, Dojčinović 6 ( Grozdanović-), Marinković 7, Ivanović 6 ( Dodić-), Stojanović 6,5 ( Stefan (S) Kostić 6,5), Smiljković 7, Miloš Stanković 6,5, Mitrović 6, Krstić 6,5.

RADNIČKI (SV): Trifunović 7, Milić 6,5,Stanojević 7, Tasić 7, Milojević 6,5, Šapić 6, Nikodijević 7,5,  Cvetković 7,  N.Stojanović 6 ( Rajković -), Nedović 6 ( Dimitrijević 7), S. Stojanović 6.

Igrač utakmice Nikodijević

U fer i korektnoj igri čitavog toka susreta pobednik je odlučen u poslednjim minutima igre. Pobeda gostiju iz Svilajnca, ali po prikazanoj igri jednog i drgog tima remi je  bio najpravedniji ishod.  Već u 8 mintu  gužva pred gol gostiju, oklevao je Miloš Stanković i Smiljković ko će da uputi udarac na gol i šansa je otišla u nepovrat. Još jedna idealna prilika za domaće u 35 minutu ali je ponovo Miloš Stanković uputio udrac pored samog gola.

Tek u 44 minutu gosti su ozbiljnije pripretili preko N. Stojanovića , ali je udarac iskosa sa leve starne završio preko gola. Tako se na odmor otišlo bez pogotka , ali i mali broj prilika, jer sparno vreme za igru nije dozvolilo da se bolje odigra.

U drugom delu već u 48 mintu  Smiljković je bio u prilici ali je njegov udarac završio zamalo preko gola. U samom finišu filigramsko dodavanje Smiljkovića do rezerviste Dodića u srcu šesnaesterca  gostiju, ali je oklevao  i opsnost po gol igrači gostiju su otklonili.

Samo minut kasnije na suprotnoj strani iskosa sa leve starne sam pred golmana domaćih D. Cakića izbo je Dimitrijević, ali je uputio udarac pravo u golmana, koji se odlino postavio.

Odluka o pobedniku pala je u 88 minutu. Po desnoj strani kroz odbranu domaćih prošao je Nikodijević , proigrao rezervistu Dimitrijevića , koji je sa nekoliko metara poslao loptu u nebranjeni deo mreže i svom timu doneo vrednu pobedu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print