JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Jablanica –Nebeski anđeli 1:1 (1:0)

Medveđa: Gledalaca 20. Sudija: Nemanja Arsić(Leskovac) 5. Strelci: D. Jović u 16 za Jablanicu, Nešić u 79 za Nebeski anđeli: Žuti kartoni: Stošić, Zaimi. Filipović, Maksimović, D. Jović (Jablanica), N. Stojanović (Nebeski Anđeli ).

JABLANICA: Jevtić 7, Stošić 7, Zalimi 7, Filipović 6(Janković-),  Maksimović 7, Jović 7, Rajčević 7, Mitić 6(Ibraimović-), Marković 6(Stoiljković-),  Savić 6, Pavlović 6

NEBESKI ANĐELI: Mirdzić 7, Ristić 6(Nešić7), Strahinjić 7, B.Jovanović 6 ( Stevanović 6). Nikolić 6, Mitić 6, Jović 6, Jovanović 6,5(Stojković-),  Petrović 7, Stojanović 6, Mladenović 6( Stanimirović 6),

Igrač utakmice: Stefan Rajčević

Podela na ravne časti u Medveđi. Igralo se po izuzetno sparnom vremenu. Domaći su rano poveli već u 16 mintu ali se do kraja ispostavilo da je to bio i jedni pogodak na utakmci. Strelac za domeće je mladi Danilo Jović koji  je postigo izuzeno lep pogodak. U tom trenutku se činilo da će Medveđani lako doći do pobede na ovoj utakmci. Međutim gosti su sredili svoje redove I do kraja utakmice uspeli čak da izbegnu poraza na ovom gostovanju, došli su do remija.

Konačnih 1:1 ulsedili su u samoj završnisi a strelac je rezevrista Nešić u 79 minutu igre.  Sudija iz Leskovca Nemanja Arsić pokazao je čak  pet žutih kartona domaćim igračima,  ma da za toliki broj nije bilo  razloga.  Tako  posle dve pobede usedio je remi Jablanice I I dalje su ekipa bez poraza, posle tri odigrana kola.

Već u sledećem kolu Medveđani gostuju  u Čekmin gde ih očekuje istoimeni tim I dobra prilika da puleni trenera Srđana Kocića pokušaju da nadoknade dva izgubljena boda na svom terenu u Medveđi.

 

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print