JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

RADAN CILJA SAM VRH TABELE

Lebane: Pod stručnim nadzorom šefa struke Dragana Momirovića i njegovih saradnika Dušana Stankovića i Nikole Smiljkovića sa pripremama za prolećni deo prvenstva Radan iz Lebana krenuo je pre nedelju dana, na svoja dva terena koja ima i uslovi za pripremni period su idealni, tako da će se kompletne pripreme sporovesti u Lebanu.Na raspolaganju zasad imaju oko 20 igrača uz pojačanja koja pristignu taj broj će biti veći.

O samom toku priprema i ambicijama u prolećnom delu prvenstva Zone jug šef stučnog štaba Dragan Momirović kaže: Što se tiče početka priprema prozivku smo napravili 20 januara a dva dana kasnije smo krenuli sa tok priprema.Dosad smo odradili pet treninga ovo je dans šesti po redu, odziv je dobar radimo sa igračima koji su tu, i oni koji su sa strane rade po planu i dogovoru. Jedino zasad pojačanje je Žarko Aleksić koji je pristupio iz Jedinstva iz Gornjeg Stopanja, reč je o maldom i darovitom napdaču od koga na proleće očekujemo golove. U pregovoru smo sa jednim štoperom koji treba da se priključi timu ovih dana.Tako da u dogovoru sa upravom kluba sve što smo želeli je zasad ispunjeno.

Zasad smo kazali četiri kontrolnih utakmica. Prvu koju ćemo odigrati je 7 februara sa Vlasinom u Lebanu, 14 februara sa Pustom rekom takođe u Lebanu, 18 februara sa Jedinstvom iz Gornjeg Stopanja u Leskovcu, i 24 februara sa Srpskoligašem još jednim FK Meševo iz Meševa u Lebanu.

Sve u svemu sa mojim saradnicima, sve što smo zamislili dosad ide nam korektno i nadam se da će tako biti do starta prvenstva.

O ambicijama FK Radana u prolećnom delu Momirović kaže: U dogovoru sa igračima i upravom kluba cilj nam je ako ne uspemo da budemo prvaci barem da se nađemo među tri kluba na tabeli koji garantuje opstanak u ovom rangu takmičenja. Sa pojačanja koja budu još pristigla mislim da Radan ima jedan od naj kvaitetniji tim u ovom rangu takmičenja. Sve ćemo to postići dobrim radom i ozbiljnim pripremama, uz podršku uprave kluba koja stoji uz nas, nadam se da ćemo spremno dočekati start prvenstva kada u Lebanu u prvom kolu dočekujemo OFK Kosanicu iz Kuršumlije. U prvenstvo ćemo ući spremni jer Radan je klub koji je u ovom rangu jedan od najboljih i tu neće biti dileme na proleće očekujem sa mojim saradnicima još bolje rezultate nego jesenasbio je jasan Momirović.

U ime fudbalera Radana oglasio se i kapiten tima i jedan od najboljih igrača ovog kluba Miloš Stanković od koga se na proleće očekuje dosta koji sa zadovoljstvom je izneo kako protiču pripreme i ambicije na proleće- Pripreme protiču kako treba bitno je da povreda name svi smo zdravi i orni za rad koji od nas traži stučni štab , priključili su nam se i igrači koji su sa strane svi smo na okupu, uz nas koji smo tu u klubu pristigli su neki novi igrači i sve će se to ukonpovati kako treba do početka prvenstva. Po meni je ovaj deo priprema najvažniji i on da se odradi kako treba biće sve uredu. S obzirom da je pauza bila duga skoro dva meseca prilično je teško ali sve ćemo to podneti, jer je atmosfera u klubu dobra i sve ide kako treba ništa nije teško.Zadovoljan sam radom stručnog štaba i sve postavljene zadatke izvršavamo bez prigodora ništa nam nije teško.

Što se tiče reorganizacije Zona na 12 kluba pred svim klubovima pa i klubovima Jablaničkog okruga je težak zadatak jer imamo osam klubova a ostaće u zoni četiri ako ispadne Vlasina iz Srpske lige onda će samo tri kluba biti u narednom prvenstvu u zoni. Međutim naš cilj je ako nemožemo da budemo prvaci što planiramo barem da budemo među tri ekipe iz Jablaničkog okruga. U krug kandidata bih svrstao Jedinstvo iz Gornjeg Stopanja i Bošnjaca imaju solidene ekipe, Sloga iz Leskovca se dosta pojačala, ekipa iz Bojnika Pusta reka je neugodan protivnik i mislim da će do kraja biti konurent za opstanak u zoni.

Očekujem da ćemo prolećni deo prvenstva dočekati spremniji nego jesenas i imati bolji tim , a naravno podrška sa tribina će uvek dobro doći da će nam biti vetar u leđa , mi ćemo se potruditi da im se odužimo dobrim fudbalskim partijama na ternu bilo to ovde kod kuće ili na gostovanju rekao je na kraju Miloš Stanković.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili