JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Promene u KK Jablanica-Medveđa

Medveđa: Košarkaški klub Jabalnica iz Medveđe juče( četvrtak) je održao vanrednu Skupštinu kluba sa tačkama dnevnog reda  ostavka Sportskog direktora  Miloša Draškovića  kao i dopunu upražnjenog mesta  člana Upravnog odbora . Na mestu sportskog direktora  umesto Miloša Draškovića jednoglano je izbaran  i postavljen na toj fikciji dugogodišnji igrač  i čovek koji ima sve afinitete  kao i predispozicije  da obavlja taj zahtevan posao vrlo uspešno i odgovorno. Reč je o Nenadu Vukoviću, koji je preuzeo tu funkciju i već na utakmici sa Moravom iz Vladičinog Hana u subotu u Medveđu po prvi put će se pojaviti u toj ulozi.

Upražnjeno mesto člana Upravnog odbora pripalo je takođe nekadašnjem igraču i jednoj od legendi ovog kluba a reč je o Đorđu Lazareviću.

Po rečima predsednika kluba Koste Perišića promene koje su nastale  su obektivne prirode  i na nama svima rekao je Perišić je da  nastavimo da radimo u interesu sporta  a posebno košarke kao što smo i dosada radili u ovom uzornom sportskom koletivu u Medveđi bio je jasan Perišić.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print