JugSport.net

sportski portal južne Srbije

POŠTOVANI ĆITAOCI SREĆNA 2022 GODINA

Lebane: Godina 2021 koja je za nama je prošla, trudili  smo se da  Vas izvetimo o svim sportskim događajima u čitavom jugoistoku Srbije. Bilo je izveštaja najviše iz fudbala od Kladova do Trgovišta, Prokuplja, Kruševca čitavog Jablaničkog i Topličkog okruka, prilozi iz karate, boksa, gimnastike, odbojke, košarke bodi bildinga, šaha, stonog tenisa i informativnih priloga.

Možda bi bilo to još bolje i više da me krajem maja nije ne mimošla Korona, za Covid-19 je došla depresija, posle depresije helio bakterija, sa kojom trenutno vodim borbu. Zato nisam bio u mogućnosti da po treći put za redom organizujem izbpor sportsiste i sportskih radnika za opštine Lebane, Medveđa i Bojnik, bolest je bila jača od moje želje.

Nadam se da u ovoj godini biti sve kako treba pa  tog sportsg čina će sigurno biti i mnogo više priloga na portalau.

ZATO  SVIM ĆITAOCIMA  MOG PORTALA „JUGSPORT.NET ŽELIM SVE NAJLEPŠE U NOVOJ 2022 GODINI. DA IMAJU MNOGO SREĆE ZDRAVLJA LJUBAVI I PUNO PARA. DA NA MOM PORTALU ČITAJU MNOGOI VIŠE PRILOGA A TO ĆE BITI NAŠ DEO POSLA DA SE PORTUDIMO. POSEBNO BIH POŽELEO SREĆE I ZDRAVLJA  I USPEH NA FAKULTETU SARADNIKU NEMANJI TONIĆU IZ ŽITORAĐE . TAKOĐE I SAŠI MITIĆU IZ LESKOVCA TVORCU PROJEKTA ZA KONKURSE U OPŠTINAMA GDE KONURIŠEMO SA  PROJEKTOM.

SREĆNA SVIM ČITAOCIMA NOVA 2022 GODINA

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print