JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Popovčani „pokorili“ Svilajnac

RADNIČKI (SV)-BUDUĆNOST (PO) 0:2(0:2)

Svilajnac: Sudija: Milan Mitić( Leskovac) 8. Strelac: Petar Ikić u 21 i 45 minutu. Žuti kartoni: Tasić(Radnički), Krstić( Budućnost).

RADNIČKI: Trifunović  6,5, Milojević 6, Stanojević 6, Tasić 6, Sinđelić  6,(Rajković 7), Šapić 6, Nikodijević 6,5, Cvetković 6, Popović 6,5, N. Stojanović 6, S. Stojanović 6,5.

BUDUĆNOST: Babić 7, Milošević 7,5, Cvetković 7, Ranđelović 7,5, Đorđević 7, Stošković 7,5, Krtsić 7,5, Stojković 8, Nikolić 7, Ikić 9, Dimitrijević 7,5.

Igrač utakmice: Petar Ikić

Sve je rešeno u prvom poluvremenu , kad je najbolji pojedinac utakmice Petar Ikić sa dva pogotka rešio pitanje pobednika u derbiju kola, možda i jeseni. S obzirom da domaćin dosad nije osetio gorčinu poraza u ovom jesenjem delu prvenstva i ako je povratnik u Srpskoligaško društvo.

Prvi pogodak na utakmici  u 21 minutu postigo je Ikić i to glavom bez obzira što je možda bio najniži igrač na terenu  na ovoj utakmici.

Prednost gostiju udvostručena je u samom finišu utakmice  a strelac je ponovo Ikić ovog puta preciznim udacem  nogom , što se do kraja utakmice ispostavilo da je to bio konačan rezultat na utakmici.

U drugom delu  utakmice  golova nije bilo , domaći su pokušavali da postignu pogodak, ali gosti iz predgrađa Niša znalačkom igrom uspeli su da sačuvaju kapitalnu prednost iz prvog dele igre . Tako su pevajući nausptili Svilajnac  sa zlata vredne bodove na svom bodovnom saldu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print