Golman spasio goste katastrofe

Bošnjace: Gledalaca 250. Sudija: Bratislav Jović ( Niš )8. Strelci: Kostadinović u 14, Stojanović u 75 min. Žuti kartoni: Danić ( Jedinstvo), Demirov (Timok). Crveni karton: Nikolić u 88 (Timok).

JEDINSTVO: Danić 7(Mišić -),  Cakić 7,5 Kostić 7, Aleksov 7, Dinić 7,5, Arsić 7, Mitrović 8, Kostadinović 7,5 Marković 7 , Stojanović 8( Mirković -), Z. Stanković 7,5.

TIMOK: Ivanović 8, Abramović 6,5, Trujić 6, Delimirov 6, Lazarević 5,5, Jovanović 5,5 (Badilović -), Rajković 6 (Milosavljević -), Jovanović 6,5 Nikolić 6.5

Igrač utakmice: Miloš Ivanović

Da na golu gostiju iz Zaječara nije briljirao rapoloženi golman Miloš Ivanović  domaći bi goste ispratili najmanje sa puno tuce golova u mreži. Ovako viđen je dva pogodka, tako da su domaći došli do nove pobede koja ih vodi u mirnoj luci.

Domaći su prvi pogodak na utakmici postigli več u 13. minutu. Strelac je bio Kostadinović, posle odlične akcije navalnog reda Jedinstva. Domaći napadači nastavili su sa napadima na gol gostujuiz Zaječara, ali je na golu briljirao mladi golman Ivanović koji je čak pet-šest puta izašao kao pobednik „jedan na jedan“ sa nadačima domaćeg sastava. Uz to dva puta su pogodili okvir gola. Tako se  sa tim rezltatom se otišlo na zasluženi odmar.

U drugom delu ista situacija na terenu, domačin je napadao  imao više od igre i postigao je još samo  jedan pogodak, za noav tri boda. Prednost je udvostručena u 74 minutu a stelec je iskusni Milivoje Stojanović  koga je idealno sa desne starne uposlio Mitrović  a ovaj sa nekoliko metara starhovito šutirao, tako da ni odlični Ivanović na golu gostuju nije mogao da spreći pogodak.Vredna pobeda Bošnjačana za još mirniju završnicu u nekoliko kola pre kraja prvenstva među Srpskoligaše.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net