JugSport.net

sportski portal južne Srbije

POPOVČANI IZNENADILI STAKLARCE

SRPSKA LIGA ISTOK

 

SFS BORAC- BUDUĆNOST 2:2 ( 2:0)

 

Paraćin. Gledalaca 200. Sudija: Miloš Grujičić ( Kruševac) 7. Strelci: Petrović u 40, i N. Simić u 45 za SFS Borac, A Kocić u 58 i 68 za Budućnost. Žuti kartoni: Mirković, Milenković ( SFS Borac).

 

SFS BORAC: Milovanović 6,5, Milenković 6, Gajić 6 ( Vuletić 6), Petrović 7 , Zlatković 6, N. Simić 7, ( Milojković 6), Marković 6 ( Crnković 6), Petković 6 ( S. Simić 6), Svrzić 6 , Mirković 7.

 

BUDUĆNOST: S. Đorđević 7, Miletić 6,5 ( Filipović-), Pejčić 6 Galić 7, Ristić 6,5, Jovanović 6 ( P. Jaković 6), Aranđelović 7, L. Đorđević 6 ( Andrejić 6,5), Lazić 6 ( Kocić 8), Mitić 7, (F. Jaković -), Mitković 7.

Igrač utakmice: Kocić

Pored toga što su domaći prvi deo igre reššili u svoju korisat, mladi sastav iz Popovca je u nastavku zaigrao mnogo bolje i uspeo da anulira prednost domaćina od dva pogodaka prednosti.

Domaći su prvi došli u voćstvo u finišu prvog dela tačnij eu 40 minutu, da bi N. Simić u posalednjem minutu igre udvostručio prednost na dva pogodakaiz kaznenog udaraca, i sa tim rezultatom se otišlo na odmor, sa relnim izgledima dadomaćin ovaj susret reši u svoju korist. Međutim tako nisu mislili gosti i nisu se predavali. Centralna figura u gostujućem timu bio je Kocić koji je sa dva pogotka najpre u u 58 minutu , potom deset minuta kasnije i drugi i izjednačio rezultat na 2:2, što se do kraja utakmice što se do kraja utakmice ispostavilo da je to bio i rezultat konačni . Gostima vredan bod , a domaćinu ostaje žal za propuštenom pobedom pred svojim navijačima u Paraćinu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print