JugSport.net

sportski portal južne Srbije

LAPČEVIĆ “TRICOM” DONEO POBEDU

SRPSKA LIGA ISTOK

 

ŽITORAĐA- JEDINSTVO (PAR) – 0:4 ( 0:2)

 

Žitorađa: Gledalaca 100. Sudija: Dušan Miladinović (Niš) 8. Strelci: Lapčevć u 17, 50, 74, i Novković u 41 minutu. Crveni karton : Stanković ( Žitorađa).u 10 minutu

 

ŽITORAĐA: Perić 6, Aleksić 6, Kostić 6, Janković 6, Dinić 5,5, Krivokapić 6, Filipović 5 ( Ilić 5), Stanojković 5, Todorović 5,( Vučković-), Kostadinović 5 ( Burgić 5), Stanković-.

 

JEDINSTVO (PAR): Marković 7, (Milenković-), Tadić 7 ( Dudić 7), Novković 7,5 Stančić 7 ( Kovačević -), Marinković 6,5 ( Milošević 6,5), Mirković 7, Petrović 7, Angelski 7, Radovanović 7, Nastasijević 7, Lapčević 9 ( Jevtić-),

Igrač utakmice: Nemanja Lapčević

Zeleni iz Paraćina su se prošetali Žitorađom , postigli četiri pogotka i uknjižili nova tri boda. Centralna figura utakmice bio je sve bolji Nemanja Lapčević koji je sa tri pogodaka bio naj zaslužniji za pobedu Jedinstva na gostovanju u Žitorađi. Po dva pogotka u oba dela igre gosti su u prvom delu najpre poveli u 17 minutu preko Lapčevića, da bi Novković tu prednost udvostručio u 41 minutu igre i sa tim rezultatomse otišlo na odmor.

U drugom delu centralna figura bio je Lapčević koji je sa još dva pogotka u 50 i 74 minutu povećao prednost na četiri pogodaka sa kojim su i slavili gosti iz Paraćina u Žitorađi.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print