JugSport.net

sportski portal južne Srbije

NADE HERCEGNOVOG OSVETLALE OBRAZ NA ZLATIBORU

Zlatibor: Na Zlatiboru je završen Međunarodini turnir u malom fudbalu za dečake generacije od 2013 do 2016 godište na kome su učetvovala oko 50 dečaka u pomenutim kategorijama predvođeni trenerskim trijom Nikola Mrdović, Oliver Hel i Nemanja Ranđelović iz Crne Gore , odnosno KMF Herceg Novi iz isoimenog mesta.

Dečaci rođeni 2013 godište završili su grupnu fazu kao drugi sa 7 bodova odmah iza Beogradskog Partizana. Sledio je duel sa prošlogodišnjim šampionom Dadeks iz Podgorice. Posle velike borbe i nerešenog rezultata u regularnom delu pristupilo se izvođenju penala. Nakon boljeg izvođenja penala prošli su tim iz Herceg Novog. Duel u ¼ protiv Reala iz Lazrevca opet je doneo fudbal i izjednačujuću borbu , ali su Hercegovčani poraženi minimalnim rezultatom 1:0.

Tako da je generacija 2013 godište završila kao šestoplasirana od 36 ekipa koliko je bilo u toj generaciji dečaka. Učesnici pravi i dobre utakmice Crvene Zvezde, Partizana, Čukaričkog, Mladost iz Lučana, Vojvodina Sporting iz Lisanbona, Udineze, Lacio Kluž iz Rumunije, Moskva, Pampa Brašov, FS Steaua, Dadeks iz Podgorice, Stari Aerodrom iz Podgorice takođe još dosta poimenično , sve kvlitet do kvaitet.

Generacija 2014 godište završila je u grupnoj fazi kao četvrtoplasirani tim.I to je takođe veliki uspeh.

Generacija 2016/17 je završilogrupnu fazu kao petoplasirani tim, još jednan uspeh za repekt.

Kvalitetan i veoma jak turnir sa 225 ekipa mi možemo biti prezadovoljni postignutim uspehom među ovakve velikane. Ovde vredi doći i ne samo se takmičiti već i nešto naučiti .

Nas trojica ja i kolege treneri Nikola Mrdović i Nemanja Ranđelović smo ponosni na naše dečake i zadovoljni napustamo Zlatibor, sa nadom i verom u Boga da ćemo i iduće godine uzeti učešće ponovo na turniru, koji je bio jak kad je reč o ekipama, kvalitetno organizovan i proteko u fer i sportskom nadmetanju a pobedili su najbolji rekao je Oliver Hel.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print