POPOVČANI ČUVAJU LIDERSKU POZICIJU

SRPSKA LIGA-ISTOK

GFK JAGODINA- BUDUĆNOST (P) 1:2 (1:2)

Jagodina: Gledalaca 300. Sudija: Nikola Ničić ( Vranje) 7. Strelci: Despotović u 43 za GFK Jagodinu, Milanović u 5 i Nikolić 34 (KU) za Budućnost: Žuti kartoni: Đorđević, Čakić ( GFK Jagovina).

 

GFK JAGODINA: Knežević 6, Đorđević6, Galić 5( Đoprđević 6), Dimitrić 6, Ilić 5,5(Maksimović 6), Janković6 ( Stojković -), Bogdanović 6 (Svrzić -), Kocić6, Vasić, Čakić 6 (Krstić -)

 

BUDUĆNOST (P): Stamenković 7, Miletić 7 , Milošević7, Mitković 7, Ranđelović7, Đorđević 6 (Mladenović -), Milanović 7,5(Stojković -), Petrović7, Stojković7, N. Nikolić 7,5(Ranđelov 7), Stojev 7(V. Đorđević -),

Igrač utakmice: Nikola Milanović

Popovčani nastavljaju sa pobedama . U derbiju kola bili su bolji od domaćina kada je pitanj epobednika rešebo u prvom delu igre. Već u 5 minutu gosti su preko Mlanovića došli prvi u voćstvo. Prednost je udvostručena u 34 minutu iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca kojeg je izveo Nikolić. Do oslaska na odmor domaći postižu počasni pogodak, što je to ustavri i bio konačan rezultat. Strelac je Despotović u samom finišu tačnije u 43 minutu igre. U drugom delu utakmice nij ebilo golova, gosti su umešno čuvali stečenu prednost i na kraju slavili minimalnom pobedom, ona znači da su ovom pobedom sačuvali lidersku poziciju.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net