JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Pojačanja za beg sa dna tabele

Novimenovani trener Car Kostantina iz Niša Aleksandar Jovanovski – Dikson izvršio je prozivku  i tako počeo pripreme za proleći deo prenstva koji počinje polovinom marta. Na pripremam se odazvalo čak 28 fudbalera. Od jesenjeg sastava neostajli su samo i to opravdano Milo Mičunović i Aleksandar Stojković.

Na prozivci su se pojavila čak devet pojačanja sa kojima  popularni Niški „ carići“ vide izlaz iz donjeg i beg ka gornjem  delu tabele, gde i relano pripada mesto ovom timu sa Bubnja. Kompetne pripreme biće odrađene u Nišu. Treraće se na igraćištu kod  OŠ Milka Protić kako bi se sačuvao teren u ovim zimskim danima .

Kao predsednik kluba mogu biti zadovoljan pre svega angaovanjem jednog takvog iskusnog trenera kao što je Aleksnadar Jovanovski koji je i pre nekoliko godina bio u klubu i u nekoj meri poznaje rad u ovoj sredini.

“Doveli smo adekvatna pojačanja sa kojima želimo da ostavrimo daleko bolje rezultate od jesenas, gde doduše nismo imali pre svega sportske sreće naročito na svom terenu gde smo izgubili bodove od timove koje smo nadigrali i bili bolji . Na proleće se to nesme dozvoliti i svako ko dođe na Bubanj  potrudićemo se da ode pognute  a ne uzdignute glave. U planu smo da odigramo i nekoliko kotrolih utakmica u završnoj fazi priprema kako bi trener Jovanovski iskristalisao tim za proleće.  Igračima  i stručnom štabu stvorili smo uslove za nesmetan tok priprema i na njima je da svoj deo posla odrade kako treba i sigurno rezultat na kraju neće da izostane” bio je jasan predsednik kluba i „alfa i omega“  Miroslav Milivojević popularni „Drvce“ .

Vukašin Stevanović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili