JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PODELA NA RAVNE ČASTI

ZONA JUG

 

PUSTA REKA- RADAN 2.2 ( 1:1)

 

Bojnik: Gledlaca 200. Sudija: Milan Kocić ( Leskovac 5,5). Strelci: Đenić u 37, N. Petrović u 52 za Pustu reku, Miloš Stanković u 19 i 87 min(Oba KU). Žuti kartoni: A. Jovanović N. Jovanović (Pusta reka), Crveni karton: Vidojević (Pusta reka u 87 min.)

 

PUSTA REKA: S. Stanković 7, Vidojević 7, A. Ilić 6,5, Danijel Stanišić 7, A. Jovanović 7, N. Jovanović 7, V. Jović 7, M. Đenić 7, F. Azirović 6,5 ( M. Stojanović 6,5), N. Petrović 7, M. Stojković 7.

 

RADAN: N. Babić 7, M. Cvetković 7 ( M. Ilić-), S. Kostić 7, M. Milošević 7 ( V. Stanković-), M. Stevanović 7 ( Strahinjić 6,5), M. Stanković 7,5, N. Smiljković 7, A. Dojčinović 7, M. Stošić 7, N. Perić 6,5, O. Stanković 6 ( Anđelić 7)

Igrač utakmice: Miloš Stanković

Komšiski derbi u Bojniku završen je podelom plena, postignuta su po dva pogoitka u oba dela igre na obe strane po jedan, od kojih je kazneni udarac u finišu utakmice za goste iz Lebana izazvao kod domaćina protest i iz toga je epilog crveni karton Predragu Vidojeviću

.

Gosti su prvi došli u voćstvo u 19 iz kazneog udarca kojeg je nesigurni sudija Kocić dosudio na asistenciju drugog pomoćnika Željka Miloševića iz Leskovca i tu je bilo dosta protesta u redovima domaćina. Udrac je izveo M. Stanković i doveo goste u voćstvo

. Domaći su u 37 minutu poravnaili rezultat preko Đenića na odlično dodavanje kapitena Danijela Stanišića. Sa tim rezultatom se otišlo na odmor.

U drugom delu domaći preokreću rezultat u svoju korist u 52 minutu ponovo je asistirao Danijel Stanišić a N. Petrović utćao i klizećim startom poslao loptu u mrežu.

I kada se činilo da će se utakmica završiti pobedom domaćina sudija Kocić je po drugi put na utakmici pokazo na belu tačku za goste iz Lebana. Neko je bio u prodoru oboren je i sudija je pokazao na belu tačku: nastao je protest domaćina i udrac je izveo ponovo Miloš Stanković i poravnao rezultat

. Podela na ravne časti uz mnogo nezadovoljstva u taboru domaćina, ali je susret protekao u fer i korektnoj igri oba tima.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print