JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PO UZORU NA MESIJA

MIHAJLO PAVLOVIĆ

Na redu je moj drugi sagovornik Mihajlo Pavlović kao i Ognjenu tako i njemu smo prepustili sami da kažu o svojoj dosadašnjoj karijeri, mi smo im postavljali samo potpitanja i Mihjlo je bio moj dobar sagovornik kao što je dobar fudbaler i učenik u školi.

Pa Mihajlo reci mi kad i kako j krenuo tvoj fudbaski put i dali si zadovoljan postignutim dosada : Fudbalom aktivno sam počeo da se bavim sa svojih 10 -ak godina i to kod trenera Dejana Jocića sam učio prvu fudbalsku abecedu. Fudbalom sam počeo da se bavim iz ljubavi prema njemu i ja sam jedini fudbaler iz naše porodice koji se bavi fudbalom. Od fudbalera mi je uzor Lion Mesi, jer mnogo brzo dribla, prodoran je i dobar tehničar, pogotovu što je u Barceloni dostigao svoj vrhunac i postao slavan.

Učenik sam OŠ Kosta Stamneković pohadjam 6 razred i vrlodobar sam učenik, možda može još bolje i u školi i u fudbalu ali sam ipak zadovoljan i nadam se da će vreme učiniti svoje da jednog dana budem još bolji i u školi i u fudbalu. Kada bih se pitao gde je lakše otići u školi ili doći na treningu, svakako je lakše na treningu, jer otići u školi treba dosta da se uči sluša nastava, ovde si u drugom izdanju i postoji ogromna razlika između školskih i fudbalskih obaveza, ma da se trudim koliko god mogu da i jedno i drugo postignem na vreme. Zato nikada neću zapostaviti jedno zbog drugim pogotovo školu zbog fudbala.

Preporučio bih svim mojim drugarima iz generacije moje da se bave fudbalom ako vole, jer mnogo znači baviti se sportom jer ne kaže se badava izreka “U zdravom telu zdrav duh” a to se postiže samo bavljenjem sportom, ja sam odabrao fudbal i on je moj životni san i želja da jednog dana uspem kao dobar fudbaler.

Takođe baviti se fudbalom odvikavate se loših navika i video igrica na kompjuteru, pa se iskreno nadam da ću jednog dana postati dobar fudbaler i još bolji akademski građanin koji ću biti cenjen i poštovan od prijatelja.

Na kraju mogu da kažem sa zadovoljstvom kao i svi moji klupski drugovi da imam potpunu podršku mojih roditelja koji su uvek uz mene i daju mi logističku podršku da istrajem u fudbalu i kad je najteže. Radostan sam kada na utakmici pobeđujemo, tužan sam kada gubim, ali sam svestan da to mora tako da bude da ide jedno sa drugim, jer nemožeš uvek da pobeđuješ, moraš i po nekad da budeš poražen od bolje ekipe od tvoje.

Životni cilj mi je da postanem jedog dana reprezentativac Srbije i tako obradujem moje roditelje i sebe koji takođe žele da postanem jednog dana fudbalsko ime o kome će se čuti i pričati rekao je na kraju mladi igrač FK Sloge Mihajlo Pavlović.

 

Mi mu kao i svim ostalim sa kojima smo razgovarali pa ostalim njegovim klupskim drugovima u ime nja čitanijeg sportskog portala juga Srbije želimo da im se ostvare sve želje kako u fudbalu tako i u privatnom životu. SREĆNO!!!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print