JugSport.net

sportski portal južne Srbije

OSTAVKA PREDSEDNIKA OFK BRZOG BRODA

POŠTOVANI!

Nakon sedam godina u klubu i predanog, svakodnevnog angažovanjaza napredak kluba posle još jedne uspešne sezone i izborenog povratka u Srpsku ligu istok obaveštavam javnost da podnosim neopozivu ostavku na mestu predsednika kluba OFK Brzi Brod iz istoimenog mesta.

Predhodne godine radili smo požrtvovanao da popravimo infrastrukturu  u klubu i učinimo da OFK Brz Bord postane ponovo prepoznatljiv respektabilan klub.Ostvarili smo veoma vidljive rezultate :renovirane svlačionice i prateće prostorije, izgradnja novih podzemnih sistema za navodnjavanje , zamenjene ograde oko terena, i obezbeđeni svi neophodni uslovi za nesmetan rad i odlične usove za obavljanje treninge.

Sa sportske strane , klub je ostvario zapažene rezultate . Dve sezone dobrih nastupa u Srpskoj ligi istok, dva puta ubedljivo prvo mesto u Zon acentar. Klub je postao pravo mesto za afirmaciju mladih igrača, koji su dobili priliku da ovde napreduju i rade u dobrim uslovima koji smo im stvorili.

Nažalost, i pored ozbiljnog, dugogodišnjeg truda i pokušaja da se obezbedi dugoročna finansiska  stabilnost , klub nije prepoznat na nivou Grada Niša i opštine Medijana. Sportski uspesi prošlih godina po pitanju popravljanja ugleda kluba , ostvreni su u najvećoj meri na osnovu entuzijazma , energije i ličnog zalaganja članova užeg rukovodstva kuba. Sistematska podrška je izostala , a budzet koji smo dobili od lokalne samouprave bio je ponižavajućii nedovoljan za rad jednog ozbiljnog fudbalskog kluba.

PREDSEDNIK  OFK BRZI BROD

MIlan Filipović

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print