JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Orlići“ se spremaju za visok let

Niš: Fudbaleri Niškog OFK Sinđelića sa pripremama za prolećni deo prvenstva krenuli su još 16 janunara pod dirigentskom palicom trenera Saše Jovanovića i kompletan tok priprema odvijaće sa na pomoćnom terenu u Durlanu, kako bi spremno dočekali prolećni deo prvenstva, sa željom da se nađu u gornji deo tabelena Srpskoligaškom istoku.

O samom počtku i toku priprema šef struke OFK Sinđećića Saša Jovanović kaže: Pripreme smo počeli na vreme, polovinom januara . Treniramo tri puta u nedelji po dva puta dnevno, dok nedeljom imamo slobodan dan. Prvu nedelju smo radili na našem pomoćnom terenu u Durlanu, dok smo u drugoj nedelji prešli na terenu sa veštačkom travom u Sportskom centru u Čair, zbog loših vremenskih ulova za rad.

Momci rade zasada odlično i mogu biti zadovoljan igračkim kadrom sa kojim rapolažemo i svi vredno radimo . Klub su napustili Stoiljković, Djordjević, Mitić, Šaranac, Trajković, Kostadinović, Topalović. Ali smo ipak uspeli da zadržimo kostur tima od jesenas. Dobili smo umesto njih pojačanja a to su Mršević, Petrović, Velinov, Cvetanović, Veličković, Stoiljković. Takođe sa pozajmnice smo vratili Dinića, i Tasića koji se nažalost ozbiljnije povredio na zadnjem treningu. Do starta prvenstva koje za nas kreće 27 februara kad igramo zaostalu utakmcu  19 kola sa FK TrstenikPPT u Trsteniku  odigrali smo dve zasada  utakmice  i to: Sa Radnički-Niš omladince smo odigrali i pobedili sa 7:1, potom sa GFK Dubočicom 2 februara rezultat 0:2. Predstoje nam sa Vlasinom ćemo odigrati 13 februara, sa OFK Brzi Brod 14 februara, sa Timočaninom 20 februara, i to sve na gostujućem terenu zbog radova na nšem terenu jer je u toku ugradnja podzemnih prskalica za navodnavanje .