JugSport.net

14. april 2024.
sportski portal južne Srbije

NIŠLIJE U STRUČNOJ POMOĆI “VUČICAMA”

Vučje: U cilju fudbalskog oplemenjavanja i što boljeg napredka mladih fudbalerki ŽFK Vučice juče( 28.03.2023) je trening vodio šef stručnog štaba Supeligaša ŽFK mašinca Slavoljub Branković . Utisci kako fudbalerki takouprave i stručnog štaba su inpresivni. Vladimir Ranđelović predsednik kluba kaže sa zadovoljstvom: U cilju saradnje dva kluba ,prošle nedelje je na našem stadionu trening naših mlađih fudbalerki vodio trener razvojne ekipe ŽFK Mašinac Goran Micković , dok je ovog utorka trening vodio bivši selektor kadetske repezenetacije Srbije dugogodišnji šef stručnog štaba ŽFK Lavice i sada šef stručnog štaba supeligaša ŽFK Mašinca Slavoljub Branković, znači u dva navrata.

Naime bila je velika čst za nas da tavo ime bude na našem treningu , da vodi trening i sagleda stranje naše ekipe. Kao i da pokaže našim fudbalerkama šta treba da znaju i šta ih čeka u daljoj karijeri. Katarina Stojković trener ŽFK Vučice je takođe se pridodala rečima predsednika kluba Ranđelovića rečima:

Čast i zadovoljstvo je gledati trening tako vrsnog stručnjaka kao što je šef stručnog štaba ŽFK Mašinaca . Primetila sam kod devojke da je u samom početku bilo treme, što je i logićno, ali kako je trening odmicao trema je nestajala i rad je bio odličan. Ja sam lično polupila rad na treningu i u narednom periodu ću primeniti na treningu sličan rad sa mojom ekipom.

Na kraju Ranđelović je dodao: Uspešna sradnja dva kluba se nastavlja . Hvala predsedniku ŽFK mašinca gospodinu Perici Krstiću što je u nama prepoznao iskrene saradnike i odlučio pomagati u daljem razvoju našeg kluba.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print