JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Niški „Carići“ preslišali Beogradske saobraćajce

Beograd: Stadion GSP Polet. Gledalaca 100. Sudija: Đorđe Ćirić (Beograd). Strelci: P. Mitić u 56, Stefanović u 68. minutu.

GSP POLET: Stoisavljević, Mladenović, Mičić, Stanković, Mitović, Pojužina, Dabetić, Radovanović, Petronijevič Miletić, Ilić. Igrali su još: Tepavčević, Živanović, Stojanović, Stanimitović, Marović, Krstović, Ćurguz, Erčić, Petković.

CAR KONSTANTIN: Perić, M.Mitić, Vasiljević, M. Petković, Ivanović, Maldenović, P. Mitić, Stefanović, Mičunović, Nikolić, Stojanović. Igrali su još: Mitrović, S. Petrović, Stupar, Jović, Jovanović, Listeš, Denić, Trajković, Stanković.

Fudbaleri Car Konstantina iz Niša uveličali su turnir „Čukarica“ u Beogradu. U prvoj utakmici savladali su GSP Polet sa 2:0 pogodcima P. Nikolića i Stefanovića u drugom delu utakmice.

U prvom delu igre nije bilo golova, ali se uglavnom igralo na polovini domaćina. Najizgledniju priliku ipak imali su domaćini kad je sa penala igrač domaćih Petronijević uzdrmao prečku golmana Perića. U drugom delu Nišlije su bili ti koji su diktirali tempo igre. Svoju prevlast na terenu krunisali su sa dva pogodtka. Najpre je brzonogi P. Nikolić postigao prvi pogodak za svoj tim. Prednost je u 68. minutu udvostručio Stefanović posle odličnog prodora po sredini terena.

Pobedu „ Carića“ posmatrala je i delgacija Niške opštine Palilula, na čelu sa prvim čovekom Aleksandrom Ždraletom. Za nišku delegaciju prijem je priredio njegov kolega, prvi čovek G.O. Čukarice Slađan Kolarić.

Sledećeg prvog dana vikenda (subota 3. mart), Car Konstantin će igrati polufinalnu utakmicu sa ekipom Dunavca iz Beograda.

Zadovoljan što su se njegovi fudbaleri dobro predstavli publici u Beogradu, predsednik „Carića“ Miroslav Milivojević je rekao: „Radujem me naravno dobra igra mog tima. Ako se po jutru dan poznaje, očekujem mnogo bolje igre na proleće i osvajanje daleko više bodova od jesenas. Po položaju na tabeli predstoji nam borba za opstanak. Već posle nekoliko kola preselićemo se u sredinu tabele i naći ćemo se na tabeli gde nam i pripada mesto po kvalitetu kojeg imamo.“

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print