JugSport.net

21. april 2024.
sportski portal južne Srbije

NIKOLA MLADENOVIĆ U POHODU ZA NOVU ZLATNU MEDALJU

Medveđa: Jedan od najboljih sportista ne samo Medveđe već i čitavog Jablaničkog okruga karte majstor u borbma Nikola Mladenović iz Medverđe , koji se takmiči u kategoriji do 77 kg svoje težine, na nekoliko poslednja takmičenja bilo to u zemlji ili inostranstvu u okviru svoje Asocijacije nezna za ništa drugo nego zlatno odličje , koje podaruje svojim sugrađanima u Medveđi. Mala sredina ali veliki šapion kreće u nove pohode, već narednog vikenda-.

Već u nedelju 02.oktobra 2022 god.sledi novo iskušenje za ovog izuzetnog karate majstora. Nikola se inttezivno priprema i pripremni period je priveo kraju sa svojom vernom senkom trenerom Milivojem Zlatkovićem.

Tog dana mnule subote će se u Beogradu održati Državno prvenstvo u GKF Federaciji gde je prošle godine na tom istom takmičenju osvojio prvo meseto i zlatno odličje se je našlo na grudima ovog uzornog sportiste iz Medveđe. Ove godine brani titulu prvaka i svestan toga da je mnogo teže odbraniti nego osvojiti Nikola je spreman ko nikad do sada, jer je pun snage i samopouzdanja.

Pokušaću i sve ću učiniti da po peti put postanem prvak države u svojoj kategoriji. Radili smo sa trenerom Milivojem Zlatkovićem mnogo i spreman sam da u Medveđi ponovo donesem još jedno zlatno odličje i tu radost podelim sa mojim klupskim drugovima, i ostalim žiteljima i bliskim drugarima u mojoj maloj ali čestitoj sredini, gde se za sport izdvaja dovoljno , a na nama sportistima je da se odužimo odlićnim rezultatima. Zato ću sve učiniti da  budem najbolji u svojoj kategoriji i ovog puta u Beogradu sa optimizmom je poručio Mladenović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print