JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Pustorečanke ostale Drugoligaš

DRUGA ŽENSKA ODBOJKAŠKA LIGA-ISTOK

PUSTA REKA-STAMPEDO 1:3

Bojnik: Hala sportova. Sudiski par: Andrijana Žižić / Dušan Cvetković(Leskovac).Rezultat po setovima: 17:25, 25:22, 19: 25, 22:25.

ŽOK PUSTA REKA: Iva Stojanović, Mila Petrović, A. Jovanović, Stanisavljević, Lazić, E. Petrović,  Radenović, Nenadović,  Kostić.

STAMPEDO: Stanković, Marović, Ivanović, Marković, Đorđević, Blagojević, Aleksić, Brzaković, Cvetković, Jocić, Marjanović.

Rastrećene odbojkašice Puste reke  oko opstanka odigrale su jednu utakmicu raterećeno oko konačnog ishoda, sa daleko isksunijim Drugoligašem   i u svim setovima bile ravnopravan protivnik, čak su uspele da osvoje i drugi set rezultatom 25:22

. Prvi set pripao je gošćama iz Niša koje su  u čitavom setu  vodile i rešile u svoju korist sa osam poena  razlike u njihovu korist 17:25  i već tada se videlo da su  iskusniji i bolji tim od domaćina, kome je ovo bilo vatreno krštenje na Drugoligaškom istoku.  U drugom setu domaće su   odigrale jedan od svojih najbolih setova kao domaćini ovog proleća  na svom parketu u Bojniku  i rešile u svoju korist sa 25:22  ma da su u nekom periodu igre u tom setu vodile i  sa daleko većom razlikom (7:1, 11:4, 15:9, 19:14)   i na kraju dobile sa samo tri poena razlike.

U preostala dva seta gošće su ponovo bile bolje   i rešile u svoju korsit  treći sa 19:25 i povele ponovo. Da bi četvrti set dobile                                              sa 22:25 i tako slavile pobedu u Bojniku  sa1:3  u setovima.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print