IMA LI ŽIVIH U F.S-SRBIJE

ZAHTEV ZA SAZIVANJE SENICE I.O. FS-RIS-a

Sve što se događa oko Slaviše Kokezeima veoma  su negativne posledice, po već odavno posrnuli srpski fudal. Razdor u „A“ repenzentaciji koji je naročito bio  vidljiv  posle sloma  u kavifikacijama  za E.P  prvi je „obznanio“ Nemanja Vidić reakcijom putem javnog  obraćanja Fudbalskom savez Srbije  i svekolikoj  srpskoj javnosti  koja  se svodi  na jedostavnu poruku „Dosta bre više“.Osim nekoliko naručenih i suvišnih odgovora , prava reakcija organa i tela FSS nije bilo. U međuvremenu ,pokrenuta je nevidljiva haranga usmerena na Slavišu Kokezu , sve to vreme FSS je šokirao  i u zaleđenom stanju. Niko ne raguje ni reči ne progovara. To što nam razvlače  Predsednika po svim novinama i televizijama nikome u FSS nije važno. Generalni sekretar Saveza koji bi inače trebalo biti „alfa i omega“ove veoma značajne institucije nema namere  da makar privremeno, počne da radi  svoj posao uzme kronpir  u ruke , za početak , zakaže sednicu Izvršnog idbora FSS, koji bi razmotrio novonastalu situaciju.Bez prejudiciranja bilo kakve odluke. Makar, da se vidi da Fudbalska oragnizacija postoji i da jedan čovek nije Fudbalski savez Srbije. Naš narod kaže „od straha leka nema“  pa se valjda tako tumači i ova količina tišine od strane funkcionera FSS.

Čega  se plaše nije jasno, jer su, koliko se zna, redom, privatno ostvareni ljudi te nemoraju  da strahuju za svoje egzistencije.

Zato sam prinuđen  da se na ovaj način obratim fudbalskoj javnosti ali i organima  Fudblaksog saveza regiona Istočne Srbije  čiji  sam Potpredsednik .Ako več neće oni  koji su od Slaviše Kokeze  imali velike koristi  i koje je on postavio tu a da to nisu ničim nisu zaslužili i čije majke još ne veruju  da su im sinovi  postali tako važni , mora neko da se oglasi  , da bi ovaj napaćeni  fudbalski  narod video da sistem  još uvek postoji.

Nije FSS privatna firma i da se svi pravimo ludi što propada. Nije ni firma koja se sprema za privatizaciju  pa treba  da što više  da je ugruramo kako bi je jeftinije kupili.

Fudbalski savez je  fudbal on organizuje da se lopta kotrlja i svi dok se ona okreće živeće ta magija.  U ime te magije  i upravo zbog nje , tražim od Izvršnog odbora Fudbalskog saveza regiona Istočne Srije  i Predsednika Novice Tončeva da zahteva hitnu sednicu Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije na kojoj bi se razmotrila situacija i odredilo dalje funkionisanje Saveza.

I da ne zaboravim oni koji se budu osetili prozvanim neka odmah napuste Savez i tu im onda nije ni mesto. Pokažite makar mrvicu lojalnosti i poštovanja prema Predsedniku Slaviši Kokezi, ne glumite „mutave plovke“ zakažite sednicu Izvršnog odbora FSS i kažite glasno: NIKO NIJE KRIV DOK SE NE DOKAŽE SUPROTNO.

Toliko dugujete Predsedniku , pokažite čoveku da niste izdajice i drugima da nećete i njih izdati.

POTPREDSEDNIK FS-RIS

Vladica Milanović

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net