JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

NIKOLA BRANI ČAST SRBIJE U BUGARSKOJ

Medveđa: Ne ovog već sledećeg vikenda tačnije 30 aprila 2022  god. Nikola Mladenović vrsni majstor karate sporta i osvajač mnogih zlatnih odličja kako na domaćoj tako i na Internacionalnoj sceni u borbama , odvog puta će se pojaviti na takmičenje u Bugarskoj zajedno sa svojim trenerom-učiteljem Milivojem Zlatkovićem u borbama. Mesto održavanja je glavni grad Sofija gde će se Nikola nastupiti posle dve godine kao repezentativac Srbije U GFK federaciji u karateu, kao što rekosmo u borbama. Srbiju će predstavljati u kategoriji preko 75 kg svoje težeine .

 

Spreman sam kao i uvek kaže Mladenović jer dobro radimo sa trenerom Zlatkovićemi pripremamo se pakleno tako da na put krećemo sa namerom da ponovo se okitim zlatnim odličjem i svom malom mesetu Medveđi podarim još jednu sportsku veliku radost. Konkurencija će biti žestoaka, ali  se ne bojim toga jer sam spreman. PO meni medalje se ostvaju na treningu radom , dok po njih odeš spreman samo da je osvojiš, pa se nadam da će ovog puta biti tako sa optimizmom i verom usebe bio je kratak u izjavi skromni karte majstor iz Medveđe, koji je svojim pobedama proneo slavu ove male varošice na jugu Srbije poslednjih nekoliko godina.

Nama u ime naj čitanijeg sportskog portala juga Srbije ne preostaje nam ništa drugo nego da karate majstoru Nikoli Mladenoviću poželimo uspešan i berićetan nstup u Sofiji.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print