JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Neočekivan poraz Lebančana

Lebane. Gledalaca 300. Sudija: Dušan Miladinović (Niš) 7. Stelci: Golubović u 47(penal), Milićević u 74 min. Žuti kartoni: Mitić, Cvetković (Radan), Kostić, Nikolić, Miličević (Rtanj). Igrač utakmice: Golubović

FK RADAN: Sokolović- Janković 7, Cvetković 6, Stojiljković 6 (Nikola Smiljković 6), D. Stanković 6, Mitić 5,5, Milošević 6, Dodić 6 (Savić 6), Kostić 6 (Dojčinović -), Nemanja Smiljković 6, M. Stanković 6, Lapčević 6.

FK RTANJ: Milošević 7, Đoković 7, Nikolić 7, Trigunović 7, Golubović 8, Đoševski 7 (Karabšić 7), Anđelković 7, Kostić 7 (Grozdić 7), Čaurević 7, Ramadanmi 7 (Milićević 7).

Poraz za Lebančane koji je došao u baš nezgodno vreme. Utakmica koja je značila više od pobede, da bi se izbeglo dno tabele i ostalo u sredini.

U prvom poluvremenu nije bilo golova. Radan je imao više od igre. Propustio nekoliko prilika, što mu se u nastavku susreta osvetilo. Igrao se tek drugi minut drugog dela igre, kada je Kostić idealno uposlio Nikolića koji je uputio još bolji centaršut. Neko od igrača Radana je u svom kaznenom prostoru igrao rukom, što je sudija Miladinović iz Niša okarakterisao kao namerno igranje rukom. Pokazao je na „kreč“. Siguran izvođać bio je Golubović i doveo goste iz Boljevca u vodstvo.

Prednost su gosti udvostučili u 74. minutua strelac je rezervista Milićević, koji je iskoristio zbunjenost odbrane domaćih i postigao drugi pogodak za svoj tim. To se do kraja utakmice ispostavilo da je bio konačan rezultat.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print