JugSport.net

sportski portal južne Srbije

HANČANI REĐAJU POBEDU ZA POBEDOM

ZONA JUG

SFK MORAVA- JABLANICA 2:0 ( 1:0)

Vladičin Han: Gledalaca 300.Sudija: Filip Anđelković (Vranje) 8. Strelci: D. Milutinović u 41, Šejić u 90 min. Žuti kartoni: S. Mihajlović, D. Milutinović (Morava), Ivanović (Jablanica).

SFK MORAVA: Aleksić 7. Mladenović 7, Mihajlović 7,5, V. Kitanović 7,5, L. Kitanović 7,5, (M. Ilić-), Živković 7, Staijić 7,5, Stamenković 7 ( Jović-), Draško 7,Milutinović 7 ( Šejić 7 ), Đorđević 7.

JABLANICA: M. Mitić 7, Stošić 7, Grozdanović 7, I. Mitić 6, Janković 7, Rajčević 7, Ivanović 6, ŠK. Sahiti 6,5 ( Zarić 6), Savić 6, Palević 6, Mihajlović 6 ( ŠP. Sahiti-)

Hančani nastavljaju sa dobrim igrama prednođeni trenerom Ljubišom Stankovićem koji znalački vodi tim iz uspeha  u uspeha. Tako je popularni Hanski trener Lalatović zaključao bravu gola golmana Aleksića koja miruje, dok strelci redovno rešetaju gostujuće mreže i beleže vredne pobede. Ovog puta savladan je tim iz samog vrha tabele  sa dva gola razlike, postignuvši po jedan pogodak u oba dela igre i to u samim finišima oba dela. Igrao se 41 minut kada je D. Milutinović prevario odbranu gostiju i savladao golmana M. Mitića , što je i bio rezultat prvog dela utakmice.

U drugom delu domaći propustaju nekoliko izglednih prilika . Međutim u poslednjim minutima instikt dobar trenera dovodi do toga da se prednost udvostuči. IZ igru izvodi Milutinovića a u igru uvodi Šejića. Koji tek što je ušao  uspeo je da se upiše u strelce, da udvostruči rezultat na 2:0., što je i bio konačan rezultat na utakmici, zahvaljujući spoju dobre igre igrača na terenu i mudre taktike vođene sa klupe trenera Ljubiše Stankovića , popularnog Hanskog Lalatovića, koji je preporodio igru Morave   sa istim tim sastavom od prošlog prvenstva…….. i nek tako nastave do kraja prvenstva.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print