JugSport.net

14. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Najava 20 kola Zona –centar za 3-4 april 2021

NEDELJA u 16 h

Belotinac: Naša krila 1936- Morava

Brzi Brod: OFK Brzi brod – OFK Niš

Malošište: Malošište- Napredak 1929-

Niš: Naisus 1977- Orlajne-

Pukovac: Pukovac- Bukovik-

Niš: Deliski vis- Rudar-

Istupanjem kao što je pozanto Moravice iz Subotinca i Vrtišta umesto osam igraju se samo šeset  utakmica u jedom kolu i sve su ovog vikenda na programu u nedelju od 16 časaova. Čak tri tima sa po 38 bodova u samom vrhu tabele i to OFK Brzi Brod, Pukovac  i Jedinstvo iz Gornjeg Matejevca, jedino je u prednosti OFK Brzi Brod koji ima utakmicu manje  u odnosu na pratioce na tabeli.

Prvi par je utakmica u Belotincu između domaćeg tima Naša krila 1936 i  Morave iz  Žitkovca, gde je domaćin apsolutni favorit i treba očekivati nova tri boda  i još bolji priključak timovima iz samog vrha tabele.

Drugi par  je duel u Brzom Brodu između domaćina i ekipe OFK Niša gde je takođe domaćin favorit  jer je lider parvenstva i pobeda ih  i dalje zadržava na toj poziciji.

U Malošištu istoimeni tim dočekuje Napredak 1929 iZ Aleksinca  i na ovoj utakmci u prednosti je domaćin i po svoj prilci će uknjižiti novu prolećnu pobedu.

U Nišu Naisus 1977  koji je na pragu ispadanja ugostiće ekipu Orljana  gde bi trebalo goosti da budu ti koji će po završetku utakmice radovati pobedi .

U Pukovcu istoimeni tim  se na svom terenu sastaje sa  Bukovikom iz Ražnja , gde je takođe favorit jer se nalazi u borbi za sam vrh tabele.

U Nišu još jedan duel i to između Deliskog visa i Rudara iz Jelašnice   i ovde je domaćin favorit i takođe će po svoj prilici na svom kontu uknjižiti nova tri boda.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print