JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Mrštančanima pehar kupa

Leskovac: Gledalaca 300. Sudija: Milan Mitić (Leskovac) 8. Strelci: Banjac u 12, Stojanović 51, L. Cakić u 60 za Moravac – Orion, Kostadinović u 42 za Jedinstvo. Žuti kratoni: Marković, Palurović, Đenić (Moravac Orion), Arsić (Jedintsvo).

FK MORAVAC ORION: Mladenović 7, Deljanin 7, Vulić 6, Banjac 7 (Slavković-), Marković 7, Cakić 7(N. Madenović -), Mitrović 8, M. Stojanović 7, Palurović 8, Gorćić 7 (Miloš Đenić -), Milan Đenić 7.

JEDINSTVO: Mišić 5, Kostić 6, M. Stanković 7, Dinić 7, Mirković 5 (Đorđević 6), Mitrović 6 (Milošević-), Kosaadinović 7, Marković 5, Stojanović 6 (Stoiljković 6), Z. Stanković 7, Arsić 6 .

Igrač utakmice: Aleksandar Mitrović

Zaslužena pobeda Mrštančana u finale Kupa Jablanničkog okruga. Pokazali su na terenu veću želju, volji i htenje za pobedu od Bošnjačana. Več u 12 minutu prvi pogodak na utakmici postigo je Banjac koji se nabolje snašao pred gol nesigurnog Mišića. U samom finišu prvog dela usledilo je poravnjanje rezultata. Strelac za Bošnjačne je Kostadinović posle takozvanog skraćenog kornera sa leve strane kojeg je izveo Milivoje Stojanović, najbolje sse snašao pred gol Mrštančana.

U drugom delu igre još dva pogotka u mreži slabog Mišića. Najpre je u 51 minutu posle kornera kojeg je izveo Marković, Miljan Stojanović je sa nekoliko metara neometan zakucao loptu glavom pod prečku. Samo pet minuta kasnije i treći pogodak na utakmici za Mrštančane. Po desnoj strani idealno je prošao Deljanin , centrirao a na pravom mestu se našao Lazar Cakić i postigo pogodak. Što se do kraja utakmice ispostavilo da je to bio konačan rezultat na utakmici.

Pobedniku kupa Jablaničkog okruga pehar je predao Radovan Stanković član Izvršnog odbora FS JO. Kao i kapitenu Aleksandru Diniću iz Jedinstva poraženoj ekipi , za osvojeno drugo mesto. Tako je ovo bila u neku ruku uteha Mrštančna, osvajanjem pehara, za ispadanje iz Srpske lige – istok.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print