Minimalcem u borbi za vrh tabele

ZONA CENTAR

JEDINSTVO(GM)-MALOŠIŠTE 3:2 ( 1:0)

Gornji Matejevac: Sudija: Bratislav Jović(Niš) 8. Strelci:N. Miljković u 41, Petrović u 54, M. Stanković u 90 za Jedinstvo, Jović u 66, Marković u 71 za Malošište.

Žuti kartoni: Mančić, Petović(Jedinstvo), Mitić, Vukadinović, Jović(Malošište).

JEDINSTVO: P: Stanković 7, Ljubisavljević 7, M. Stanković 8, Cojić 7,5, Mančić 7, Listeš 7, Gocić 7, Petrović 7,5, (Žikić -),Mijatović 7,  D. Stanković7.

MALOŠIŠTE: Ristić 6,5, Ivanović6, Ranđelović6, Stefanović6, (Petković6), Mitić 6,5, Micić6,5, Stefanović6, (M. Jović 6), Marović6, Jovanović6, Petrović6, Vukadinović 6,5.

Igrač utakmice: M. Stanković

U borbi za sam vrh tabele, domaćin je stigao do pobrde u poslednjim minutima utakmice pogotkom M. Stankovća. U prvom delu domaći su poveli golom N. Miljkovića u samom finišu. U drugom delu viđena su još četiri pogotka, po dva na obe strane, što govori da se igralo vrlo  efikasno i borbeno saobe strane.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net