JugSport.net

sportski portal južne Srbije

MINIMALAC ZA VREDNU POBEDU

ZONA JUG

 

RADAN-PLANTAŽA 2:1 (1:0)

Lebane: Gledalaca 100. Sudija: Milašin Stević ( Prokuplje) 7. Strelci: Vidan Stanković u 14 , Z. Nikolić ( Autogol) 57min, za Radan, Cekić u 72 za Plantažu.Žutih kartona nij ebilo.

RADAN: Ivanović 7, Stoiljković 7, Cvetković 7 ( Nikolić-), Živković 7, Milošević 7, Stojanović 7, Grozdanović 7 ( Anđelković 7), Vidan Stanković 7,5, Perić 7, Miloš Stanković 7 ( Vojinović-), Kostić 7.

PLANTAŽA: Davidović 7, Ivanović 7, Dimitrtijević 6,5, Prokopović 6,5, Nikolić 6,5, ( Cakić 7), Ilić 7, Stojanović 6,5, Dimitrijević 7, Krstić 7, Janković 65, Mitić 7.

Igrač utakmice: Vidan Stanković.

U fer i korektnoj igri jednog i drugog tima , ali krajnje borbeno u granicama dozvoljenog Radan je bio bolji za taj jedan pogodak i zalsuženo slavio pobedu. Domaći su već u 14 minutu poveli pogotkom Vidana Stankvića evrogolom kojoj je sa nekih 18 metara raspalio po lopti i ona se zarila u sam gornji desni ugao nemoćnog Davidovića. Sa tim rezultatom se otišlo na zasuženi odmor.

U drugom delu još po jedan pogodak na obe strane. Najpre je domaćin udvostrućio prednost posle autogola Nikolića, koji u nameri da izbaci loptu sproveo u sopstvenoj mreži. Počasni pogodak ujedno i konačan rezultat na utakmci usledio je u 72 minutu igre pogotkom Cakića preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora domaćina, što je i bio do kraja utakmice konačan rezultat.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print