JugSport.net

sportski portal južne Srbije

MINERALAC IZNENADIO LEBANČANE

ZONA JUG 6 KOLO:

 

RADAN- MINERALAC 1:2 ( 1:1)

 

Lebane: Gledalaca 100. Sudija: Bratislav Jović ( Niš)7. Strelci: Smiljković u 32 za Radan, St. Mihajlović u 7 i 65 (KU) za Mineralac. Žuti kartoni: S.Gavrilović M. Stojković, LJ. Demić ( Mineralac), Crveni karton: St. Mihajlović u 85 mn(drugi žuti).

 

RADAN: N. Babić 6, S. Kostić 6, M. Milošević 6, L. Ivanović 5,5( D. Strahinjić 6), A. Anđelić 6 ( M. Ilić-), M. Stanković 6, N. Smiljković 7, A. Dojčinović 6 ( M. Cvetković 6 ), M. Stošić 6, N. Perić 5,5( N. Grozdanović 6), O. Stanković 5,5 ( V. Stanković 5,5).

 

MINERALAC: V. Vidosavljević 7,I. Petrović 7, S. Stefanović 7, Lj. Demić 6 ( M. Stojković 6,5), V. Antić 7 ( L. Nikolić-), S. Mihajlović 7,5 I. Stojković 7, D. Stamneković 7, M. Milenković 7, B. Mitić 6 ( N. Stošić 6,5), S. Gavrilović 7.

Igrač utakmice: Stefan Mihajlović

Novajlija u ligi iznenadio je favorizovanog domaćina i iz Lebana otišo put Vranjske banje pevajući. Minimalna pobeda ali bodovi zlata vredni na gostovanju jednoj od ekipa koja slovi za sam vrh tabele. Hladan tuš za domaće pristalice još u 7 minutu kada je najbolji pojedinac na utakmici S. Mihajlović isoristio zbunjenost odbrane domaćih i doveo goste u voćstvo.

Domaći su posle primljenog gola stalno napadali i uspeli su da u 32 minutu preko Smiljkovića da poravnaju rezultat na 1:1 , što je i bio rezultat prvog dela igre.

U drugom delu domaćin je imao inicijativu ali su se napadi završavali ispred kaznenog prostora gostiju, koji su povremeno pokušavali iz kontra napda da ponovo dođu u voćstvo, što im je pošlo za rukom u 65 minutu kada je nad S. Mihajlovićem načinjen prekršaj za najstrožu kaznu , koju je izveo isti igrač i savladao Babića.

Do kraja susreta domaći su pokušavali da dođu makar do izjednačenja ali odbrana gostiju na čelu sa iskusnim golmanom Vidosavljevićem odolela je svim iskušenjima i kraj utakmice dočekali uzdignutih ruku u znak vredne pobede.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print