JugSport.net

sportski portal južne Srbije

HALA SPORTOVA PUNA DEČIJE RADOSTI

Lebane: Danas je u Lebanu u Sportskoj hali održana u organizaciji Međumarodne plesne asocijacije dečja manifestacija pod nazivom “Rasimo uz ples” a o tome pre početak ove manifestacije direktorka predškolske ustanove u Lebanu “Dečia radost”Sonja Marinković nam se obratila rečima:

Ovo je plesna Međunarodna dečja asocijacija koju danas organizujemo po jedanesti put za redom ovakav vid manifestacije pod nazivom “Rastimo uz ples” i danas ćemo program koji se satoji iz devet tačaka održati u Sportskoj hali u Lebanu sa početkom u 18 časova.

Sa ukupno dvadesetak grupa . Poslednja tačka pod nazivom “Američke igre” biće održana zajedno sa roditeljima.

Imamo negde oko 160 dečaka i devojčica i to predškolska grupa upravo to je grupa koji će od 1 septembra krenuti u prvi razred osnovne škole, i starija vaspitna grupa koja će doći na njihovo mesto i biti nastarija predškolska vaspitna grupa.

Sa decom rade ukupno 21 vaspitačica, kako u samom Lebanu ovde i u OŠ Vuk Karadzić i Radovan Kovaćević, kao i Dečijem vrtići “Dečja radost” tako i u isturenim odeljenjima na teritoriji opštine Lebane.

Zahvalila bih se ljudima iz Sportske hale što su nam omogućili salu da održimo program, kao i Policijskoj upravi u Lebanu koji su nam pomogli da bezbrižno odvedemo decu do Sportsek hale.

Cilj ove manifestacije je da se deca zajedno sa roditeljima druže .

Želim na kraju da se takođe zahvalim svim roditeljima koji su svojim prisustvom uzeli takođe učešće u programu i ja im se još jednom puno zahvaljujem na razumevanju u organizovanju ove manifestacije

 

 

O učesnicima programa po iz kojih su sve grupa i koje ih vaspitačice vode, kao i redosled programa imaćete priliku da čujete i vidite u hali kroz samog programa rekla je direktora Sonja Marinković

Dečaci i devojčice učesnici programa imali su na programu devet pesama i redosled je izgledao ovako 1. Himna rastimo uz ples , 2. Hajdemo na sportske staze,

3. Uspavanka za mrava, 4. Auto škola, 5. Raspevani brod, 6. Nek, svud ljubav sja, 7. Violinista, 8. Kaplje kiša,

i pod -om tačkom Američke igre gde su kao što smo rekli deca zajedno sa roditeljma izveli ovu poslednju numeru predviđenog programa.

A za ovako bogat program pod znakom navoda “glavni krivci su sledeće grupe i vaspitačice tih grupa. 1. Starija vaspitna grupa u Lebanu vaspitači: Jelena Stevanović i Milica Jovanović.

2. Mešovita vaspitna grupa pri O.Š. Radoje Domanović u Lugaru vaspitač: Tijana Stepanović. Pripremna predškolska vaspitna grupa pri O.Š Radovan Kovačević- Maksim u Konjinu vaspitač: Sonja Stevanović.

Mešovita vaspitna grupa pri OŠ Vuk Karadzić u Šumanu vaspitač: Zorica Stojanović. Mešovita vaspitna grupa pri O.Š Vuk Karadzić u Krivači vaspitač: Ana Kudić.

Pripremna predškolska vaspitna grupa pri O.Š Radoje Domanović u Bošnjacu vaspitač: Gorica Denić. Mešovita vaspitna grupa pri O.Š Radoje Domanović u Pertatu vaspitač: Mirjana Cvetković.

Mešovita vaspitna grupa pri O.Š Vuk Karadzić u Geglji vaspitač Slavica Grujić. Mešovita vaspitna grupa pri OŠ Vuk Karadzić u Prekopčelici vaspitač: Slavica Drašković.


Pripremna predškolska vaspitna grupa u Lebanu vaspitači: Jelena Janković i Biljana Spasić. 5. Pripremna predškolska vaspitna grupa pri O.Š Radoje Domanović u Cekavici vaspitač: Ivana Petković.

Mešovita vaspitna grupa pri O.Š Vuk Karadzić u Šilovu vaspitač: Tijana Satepanović. Mešovita vaspitna grupa pri O.Š Radoje Domanović u Vojlovcu vaspitač: Milena Stoiljković.

6. Starija mešovita vaspitna grupa u Lebanu vaspitači: Slađana Stanković i Gordana Zdravković.
Pripremn predškolska vaspitna grupa pri O.Š Radovan Kovačević- Maksim u Popovcu vaspitač Nevena Zdravković.


Pripremna predškolska vaspitna grupa pri O.Š Vuk Karadzić u Lebanu vaspitač: Snežana Stepanović. Pripremna predškolska vaspitna grupa pri O.Š Vuk Karadzić u Lebanu vaspitač: Zorica Ristić.

Vaspitna grupa posebnog specijalizovanog programa pri O.Š Vuk Karadzić u Lebanu vaspitač: Ana Stefanović.
Pripremna predškolska vaspitna grupa pri O.Š Radovan Kovačević-Maksim u Lebanu vaspitač Sonja Župančić.

Vaspitna grupa posebnog specijalizovanog programa pri O.Š Radovan Kovačević- Maksim u Lebanu vaspitač Ivana Mihajlović .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print