MEŠEVU CILJ OPSTATI U SRPSKOLIGAŠKOM DRUŠTVU

Meševo: Pod dirigentskom palisom trenerskog tandema Milan Nikolić- Stevan Stošić od 1 februara  svakog dana od toga jednom nedeljno u tretani oko 20 fudblarea Srpskoligaša Meševo vredno trenira na veštačkoj travi u Kruševcu sa namerom da sačuva svoj teren za prolećne  Srpskoligaške utakmice.

Klub  su napsutili tri igrača Dzugurdić i Pavlović su pristupili Trajalu, dok je Minaković pojačao FK Pojnu.Prva kontrolna utakmica zakazana je za 13 februar kada će snage odmeriti sa ekipom Zona Jedinstvo 1936 iz Kruševca , a u planu su još nekoliko utakmica kako bi spremno dočekali prolećni deo u borbi za očuvanje člana Srpske lige istok.

Po rečima ljude iz uprave kluba veliku zahvalnost duguju FS Rasinskog okruga koji im je izašao u suret i finansiski ih pomogao da počnu sa pripremnim periodom.

I pored hladnog vremena radi se izuzetno vredno radno i disciplinovano , tako da ljubitelji fudbala u Meševu i okolnih mesta treba na proleće da očekuju daleko kvalitetnije izdanje fK Meševa.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net