JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Medveđani pevajući iz Pejkovac

Pejkovac: Gledlaca  20. Sudija. Đorđe Tasić (Leskovac) 8. Stelci: Marković u 52, Jovanović u 55, Cvetković u 76 za Dobrič, Palević u 24, 47, Marković u 73 , 90, Stošić u 80 za Jbalnicu. Žuti kartoni: Marković (Dorić), Ivanović, Savić( Jablanica).

DOBRIČ: Đorđević 5, Đ: Stanisavljević 5,5, Ilić 5, L. Stanisavljević 6,5, Marković 7, Veselinović 7, Savanović 6 (  Stojanović 6,5), Jovanović 7 Milošević 6 ( Stanojević 6), Mihajlović 6 ( Slavković 6), Cvetković 7.

JABLANICA: Jevtić 7, Stošić 7,5, Mitić 7, Ibraimović 7, Janković 7,5, Jović 8, Rajčević 7,5, Ivanović 7,5, Savić 7, Palević 8 ( Mihjalović -), Marković 8.

Igrač utakmice: Miroslav Marković

Odlična fudbalska predstava u pejkovcu. Viđeno je čak osam pogodaka, uz siaset propuštenih prilika i pred jednim i drugim golom. Prava prvenstvena fudbalska utakmica, u kojoj su gosti ipak smogli snage i n akraju uspeli da slome otpor uporog domaćina, koji se nije predavao nijednog trenutka.

Počelo je već u drugom minutu priliku koju je imao napadač domaćih Cvetković. Samo minut kasnije Palević je bio u prilici  ali je loptu prebacio preko gola.

Serija pogodaka počela je u 24 mintu kada su gsoti po prvi put na utakmci došli u voćstvo. Palević je iskoristio zbunjenost  u odbrani domaćih Đ. Stanisavljevića i golmana Đorđevića i ušetao se u praznu mrežu. Joiš jedna izgledna prilika za goste ponovo je na odlično dodavanje Rajčevića u prilci bio Palević, ali se ipak na odmor otišlo  sa minimalnoj prednosti gostiju iz Medveđa.

Samo što je počeo drugi deo utakmice tačnije u 47 minutu gosti ponovo preko Palevića udvsotučuju prednost  i tako najavljuju vrednu pobedu, do koje su ipak stigli mnogo teže nego što se očekivalo tog trenutka.

Za samo tri minuta domaći su stigli do poravnjanja rezultata. Igrao se 52 minut kada je posle centar šuta sa leve strane Veselinovića  Marković bio naj snalažljivi pred gol golmana Jevtića i poslao loptu u nebranejnideo mreže udarcem glavom iz neposredne blizine.

Samo tri minuta kanije usledilo je poravnjanje rezulata a strelac je iz  gužve pred golom Jevtića uz obilatu pomoć odbrane gostiju Jovanović. Što je dalo dodatni motiv domaćinu da pokuša da u potpunosti preokrene rezultat.

Igrao se 73 minut igre kada gosti ponovo  dolaze u voćstvo a strelac je M. Marković preciznim udarcem sa nekih dvadesetak metara, lopta je završila u sam donji levi ugao nemoćnog golmana domaćih  Đorđevića.

Samo tri minuta gosti su imali prednost kada domaći ponovo stižu po drugi put do poravnjanja rezultata. Cvetković je iskosa sa leve starne lobovao golmana Jevtića i lopta je završila u mreži gostiju.

Poslednjih desetak minuta pripala su pulenima trenera Srđana Kocića koji su sa još dva pogotka  rešili pitanje pobednika na ovoj utakmci.

Filgramsko dodavanje u prazan protor Marka Ivanovića to je znalački isoristio  defanzivac Stošić i iskosa sa desne starne matirao  golmana domaćih koji nije mogao ništa da učini sem da posle ovog preciznog udarca vadi loptu iz mrežu.

Konaćnih 3:5  u nadoknadi vremena postavio je Miroslav Marković  koji je posle jedne dubinske lopte  nekog iz odbrane gostiju  izbio sam pred golmana Đorđevića , lobovao ga udacem glavom i lopta je završila po peti put u mrežu domaćina.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print