JugSport.net

sportski portal južne Srbije

MAJSTORIJE ARSIĆA: Arsić “ukrao“ šou svojim bravurama!

PUKOVACSTADION: Prle GLEDALACA:SUDIJA: Dušan Mitrović (NIŠ) 7,5 ŽUTI KARTONI: Stevanović (FK Svetlost)  Ristić, Jovanović, Ignjatović, Stojković (FK Nebeski anđeli) CRVENI KARTONI: Stevanović u 65 i Pavlović u 72. minutu. STRELCI: Marjanović u 24. minutu, Arsić u 54 i 61. minutu za Svetlost, Stošić u 2. minutu za Nebeske anđele.

FK SVETLOST: A. Ilić 7, Jovanović 7, Stevanović 6,5, Perović 7,5, Stojković 7, Pešić 7, Peternel 6,5, Petrović 7, Marjanović 7,5, Mitić 6,5 (M. Ilić – ), Arsić 8.

FK Nebeski anđeli: Ma. Mitić 6,5, Ristić 6, Mladenović 7, B. Jovanović 6,5(Stanimirović -), Mi. Mitić 6,5 , Ignjatović 6,5, Jović 6,5, N. Jovanović 6,5, Stošić 7,5 Stojković 7 (Stevanović 6,5,), Kostić 6 (Petrović 6)

IGRAČ UTAKMICE: Marko Arsić (FK Svetlost) 8.

Na stadionu u Pukovcu viđene su danas prave majstorije od strane golgetera obeju ekipa. Goleadu je najavio Stošić već u 2. minutu, kada je sa oko 20 metara raspalio po lopti i pogodio rašlje, a Ilić je samo paradom ulepšao pogodak. Svetlost se brzo vraća u život preko kapitena Dalibora Marjanovića, koji se najbolje snalazi u gužvi u šesnaestercu i postiže gol za 1:1. Do kraja poluvremena beležimo još jednu šansu Svetlosti kada je ponovo Marjanović glavom tukao a stativa se isprečila na putu do gola. I jednu šansu gostiju kada je Ilić odbranio udarac Stojkovića. Drugi deo takođe doneo je bespoštednu borbu. Iskusni Arsić je ukrao šou danas i svojim bravurama u stilu rasnih strelaca oduševio sve. Prvo je u 54. minutu posle asistencije Marjanovića glavom, Arsić loptu primio na grudi i makazicama poslao iza leđa Mitića. Sedam minuta kasnije ponovo posle asistencije Marjanovića, Arsić prima loptu grudima i volejem šalje loptu u dalji ugao golmana gostiju.
U 65. minutu Svetlost ostaje sa desetoricom na terenu posle isključenja Stevanovića, i onda gosti iz Bujanovca kreću u opsadu gola Ilića, međutim odbrana domaćih je odradila maestralno posao i rutinski privela meč kraju. Svetlost ovom pobedom se penje na šestu poziciju sa 29 bodova. U narednom kolu gostuje u Čekminu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print