JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“VUČICE” BEZ MILOSTI

RAZVOJNA LIGA FS RIS

 

ŽFK VUČICE- ŽFK LEVAČ 7:0 ( 2:0)

Vučje: Stadinin FK Vučja. Gledalaca 150. Sudija: Aleksandar Nikolić (Leskovac) 8. Strelci: N. Tasić u 29, 43, 52, 56, 77, D. Lazarević u 50, T, Nikolić u 60 min.

 

ŽFK VUČICE: A. Cvetković -, S. Jovanović 7, D. Lazarević 8,(A. Kostić 7), T. Nikolić 7,5, N. Tasić 9, S. Stoiljković 7 ( S. Jović 7), M. Pešić 7 ( Todorović 7), P. Krstić 7, N. Ilić 7, P. Ilić 7 ( N. Stanković 7), J. Marković 7 ( V. Pešić 7).

 

 

ŽFK LEVAČ: Petrović 7, Jovanović 6, Krstić 6, Urošević 6, Pavlović 6, Tanasijević 6, S. Jovanović 7 Milovanović 6, Lazić 6, Milojević 7, Mitrović 6.

Igrač utakmice: N. Tasić ( Vučice)

 

Po idelanim vremenskim uslovima u Vučju domaće fudbalerke su do vrha napunile mrežu gošćama iz Rejkovca, i pokazale da se nalaze u izvanrednoj formi, pored toga što su nastupile bez tri standarne prvotimke. U prvom delu viđena su dva pogotka a centralna figura ne samo prvog već i rugog dela bila je N. Tasić koja je u prvom delu mrtežu gošće zatresla u 29 i 43 minutu, što je i bio rezultat pvog dela igre.

U drugom delu još bolja igra domaćih fudbalerki a T. Tasić ne prestaje da rešeta mrežu gošće a u tome joj u mnogome pomalaga sa asistencijama D. Lazarević. Već u 50 minutu bilo je 3:0a strelac je D. Lazarević, da bi samo 2 minuta kasnije N. Tasić postigla četvrti gol za svoj tim a za sebe treći pogodak. U 56 minutu već je bilo 5:0 a ponovo je strelac N. Tasić. Šesti pogodak je delo T. Nikolić,da bi tačku na visoku pobedu stavila igračica koja je i otvorila seriju golova N. Tasić u 77 minutu što je to i bio konačan rezultat u Vučju visoka pobeda domaćih fudbalerki od 7:0, u duelu sa gošćama iz Rejkovca koje suse pokazale kao fer i korektna ekipa,dobra najava pred naredni komšiski derbi Vučice sa ŽFK Lavicama u nedelju od 13,30 časova.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print