JugSport.net

sportski portal južne Srbije

LIDER NEDA VRH TABELE

ZONA JUG

 

PLANTAŽA- JEDINSTVO (GS) 1:2 ( 0:1)

Donje Stopanje: Gledalaca 200. Sudija: Ernest Kajkuš(Dragaš) 7. Strelci: M. Dokić 87 min(Plantaža), Ž. Aleksić u 41, 56 min. (Jedinstvo(GS). Žuri kartoni: M. Ivanović (Plantaža), V. Stefanović, S. Stefanović ( Jedinstvo).

 

PLANTAŽA: M. Ivanović 7, J: Tasić 6,5, Ž. Dimitrijević 6,5, M. Đokić 7, M. Stojanović 6,5 ( M. Dimitrijević-), V. Đokić 6, N. Prokopović 6 ( M. Novković -), N. Krstić 6,5, Z. Nikolić 6,5, (A. Ilić 6), M. Stanković 6 ( N. Janković 6,5), S. Stojanović 6.

 

JEDINSTVO(GS): B. Aleksić 7, M. Ristić7, L. Stefanović 7 ( M. Novović 7), V. Stefanović 7,5, s. Marinković 7, Ž. Aleksić 8 (S. Alepijević -), D. Dimitrijević 6,5, I, Trajković 6,5, D. Dimitrijević 7, D. Stefanović 7,5, (S. Marinković-), St. Stefanović 7,5.

Igrač utakmice: Ž. Aleksić

Lderu n atabeli iz Gornjeg Stopanja se ne prepušta tek lako vrh tabele, sa kog je lepo gledati sve ostale timove. Zato su i u duelu sa domaćom Plantažom dominirali i zalsuženo odneli kući čitav plen, minimalnim ali zasluženim rezultatom prema igri koju su prikazali. I ovog puta centralna figura bio je dvostruki strelac Žarko Aleksić pogotcima u prvom i drugom delu igre.

Kad zataji golgeter i kapiten S. Stefanović uvek postoji rezerva koja će to nadomesestiti da bi se došlo do pobede. Prvi pogodak gosti su postigli u u finišu prvog dela igre u 41 minutu, što je i bio rezultat prvog dela igre. U drugom delu viđen je po jedan pogodak na obe strane. Najpre se u strelce ponovo upisao isti igrač ko kod prvog pogotka i udvostručiuo prednost svog tima.

Domaći su ublažili poraz od dva na jedan pogodak u 87 minutu, ali je bilo prekasno da se nešto ozbiljnije učini jer su gosti odneli kući ceo plen i tako i dalje sačuvali lidersku poziciju na tabeli Zone Jug, što su i zaslužili dosadašnjim igrama u minulom jesenjem delu

.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print