JugSport.net

13. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Lider gost Lebančana

Lebane: Po svoj prilici još uvek pod utiskom  neočekivanog poraza u Prokuplju, kome su kumovali sudija Saša Stojanović iz Knjaževca i loša intervencija odbrane gostiju iz Lebana naročito kod drugog pogotka golmana Dragana Cakića Radan u nedelju dočekuje lidera na tabeli Jagodinu- Tabene. Gost želi da nastavi sa dobrim igrama i pobedama, dok će domaći igrači pokušati da pronađu  način kako da se iskupe za poraz od OFK Topličanina.Povređenih ni kažnjenih nema, ali će po svoj prilci tim pretpeti izmene, pogotovu oni igrači sa kojima šef struke Goran Đorđević nije zadovoljan zalaganjem na terenu naročito na poslednjoj utakmci.

Pred nedeljnu utakmcu sa liderom na  tabeli šef struke Lebančana kaže: Atfosefara  pred nedeljnu utakmcu je kao i pred sve predodne. Poraz neočekivani nisam dosada aludirao na sudije i ostale stvari, neću ni ovog puta. Ali svakako nemožemo da budemo zadovoljni suđenjem na prehodnoj utakmici u Prokuplju. Bez obzira na sve okolnosti moram priznati da ni mi nismo na toj utakmici odigrali na željenom nivou, na kojeg mi možemo i moramo, s obzirom na kvalitet tima koji trenutno imamo. Okrećemo se narednoj utakmci. U nezgodno vreme nam dolazi nezgodan protivnik. Lider na tabeli koji ima najviše ambicija za veći rang takmičenja, u ovom prvenstvu. To su pokazali i u minulih devet kola, nisu slućajno lideriu na tabeli ovog ranga. Sve nas to obavezuje da pokušamo da naprvimo dobar rezultat .

Protivnik kome netreba pretiti ali ćemo u ovaj suret ući da pokušamo da napravimo što bolji rezultat. Na predhodnoj utakmci nisam zadovoljan igrom pojedinaca, pružiću šansu igračima koji nisu igrali u toj meri, ujedno da se uverimo dali su ti igrači spremni da odigraju susret kako mi od njih očekujemo. Ujedno da podignu ekipu iz ove letargije u kojoj smo upali kao tim. Ušlo se u utakimcu u Prokuplju pod nadznakom „ lakoćemo“ nismo pružili ni deo naše mogućnosti. Utakmica nedeljna vrlo bitana za naš tim jer ulazimo u seriju teških utakmica, gde nam predstoji zaista maksimalna odgovornost i pre svega zalaganje na terenu svakog poojedinca kome se bude ukazala prilika da zaigra u najbolji sasatav. Tako ćemo samo takvim odnsom prema igri i klubu čij eboje branimo pokazati da smo spremni za još bolje rezultate nego ove što smo postigli u minula  kola.

V. STEVANOVIĆ

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print