JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Lep uspeh Prokupačkih Atletičara u Novom Sadu

Članovi AK „Topličanin“ iz Prokuplja minulog vikenda učestovali su na Međunarodnom prolećnom polumaratonu u Novom Sadu sa nekoliko svojih takmičara. Postignuti su uglavom dobri rezultati, obzirom da je  početak sezone, gde ih očekuju dosta nastupa kako na domaćoj tako i na Internacionalnoj sceni.

Najbolji rezultat zabeležio je Igor Stanojević koji je sa vremenom  1,22,40sek. zauzeo u opštem plasmanu četvrto mesto. Pored njega vredno je pomena rezultat Mladena Miljkovića koji je  postavio novi lični rekord koji  je sada 1,41 min.

Takođe dobar rezultat postigo je i Aleksandar Rajić sa 1,42min. Ostali učesnici iz ovog kluba sa lakoćom su istrčali svoje deonice i zadovoljni su postignutim rezultatima, obzirom na vremenske uslove koji su bili na trci.

„Obzirom da je čitavog toka trke duvao jak vetar, koji je svakom takmičaru „ukrao“ najmanje 2-3 minuta vremena, moram biti zadovoljan postignutim rezultaima, svih nas koji smo se pojavili na ovom  polumaratonu. Takođe sam zadovoljan ličnim postignutim rezultatom. Pokazalo se, što me posebno raduje, da smo spremni za iskušenja koja nas očekuju u ovoj godini“ rekao je „alfa i omega“ ovog kluba iz Prokuplja Igor Stanojević.