Delegacija FS RIS-a među „Orlove“

Večerašnjoj prijateljskoj utakmici reprezentacije Srbije sa Marokom u Torinu, koja počinje u 20,30 u sklopu pripreme za odlazak na Svetsko prvenstvo u Rusiji u ekspedici se nalazi i delegacija rukovodstva FS – RIS-a koju predstavljaju predsednik Novica Tončev i  potpredsednik Miroslav  Milivojević – Drvce.

„Sa zadovoljstvom smo se odazvali pozivu rukovodstva reprezentacije da budemo njihovi gosti večeras u Torinu. Došli smo moj saradnik Milivojević i ja da damo podršku, pre svega novoizabranom selektoru Mladenu Krstajiću i njegovim izabranicima, da u večerašnjoj utakmici sa reprezentacijom Maroka odigramo dobro i pokažemo da spremno dočekujemo Svetsko prvenstvo u Rusiji.“

„Drago nam je što nam je pripala čast da budemo njihovi gosti. Još jednom  se pokazalo, da imamo usku saradnju sa ljudima iz vrha našeg fudbala. Očekujemo večeras dobar rezultat  i dobru igru našeg tima“, rekao je specijalno za naš portal iz Torina, predsednik FS RIS-a Novica Tončev.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net