JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Lebančani brojali do devet

SRPSKA LIGA ISTOK

Lebane: Stadion kraj Jablanice. Gledalaca- , Sudija: Martin Marinkov(Pirot) 8. Stelci:   Stoicev 4, 26,  Smiljković 7 i 13  M. Stanković u   41, 53(KU), 55, Ivanović u 49, Živković u 85  min. Žuti karton: Krstić (Radan).

RADAN: D: Cakić- ( M. Mitić-), Stoiljković 7, A. Stamneković 7, Krtsić 7,5, Marinković 7 ( S. Kostić  7), Ivanović 7,5, Mitrović 7, M. Stanković 9, M. Kostić 7, Stoicev 8 ( Živković 7), Smiljković 8.

TEMNIĆ 1924: D.Stanković 5, Delić 5, Dubroja 5, Jovanović 5, Kutranović 5, Krtsić 5, Đokić 5, Joksić 5, Stanojković 5( Josijević-),  Lukić 5, Todorović 5

Igrač utakmice: Miloš Stanković

Furiozna igra Lebančana čitavog toka susreta  i mreža mlade ekipe iz Varvarina napunjena je do vrha. Od prvog minuta se videla rešenost  igrača Radana da su željni revanša za poraz u Varvarinu u jesenjem delu prvenstva.

Već u 4 minutu prvi pogodak na utakmci strelac je Stoicov koji je natrčao na odbijenu loptu posle udaraca M. Stankovića, nije mu bilo teško da je ubaci u mrežu nemožnog golmana D. Stankovića. Samo tri minuta  kasnije prednost domaćih udostručio je  Smiljković svojim prvim pogotkom na utakmici.

Več od 13 munuta bilo je 3:0 a ponovo je strelac Smiljković  koji je posle akcije Stoiceva natrčao na odbijenu loptu  i ubacio je u mrežu. Četrti pogodak na utakmici delo ponovo Stoiceva  da bi konačnih 5:0 posle prvog dela igre postavio najbolji pojedinac na utakmci Miloš Stanković .

U drugom delu utakmice ista slika na terenu Radan je tim koji ima loptu u stalnom posaedu, gosti su samo nekoliko puta tek prešli na polovinu domaćina .Što je rezultirlo sa još četri pogotka u mrežu golmana gostiju.

Več na smom početku drugog dela u strelce se upisao i Ivanović koji je golmanu D. Stankoviću proturio loptu kroz noge i ona završila u mrežu.

Novi pogodak za domaće u 53 miinutu iz opravdano dosuđenog kaznenog udarcakojeg je izveo M. Stanković, pošto je neko pre toga  odbrane domaćih igao rukom . Samo dva minuta kasnije svoju odličnu igru kruniše još jednim pogotkom M. Stanković  koji je kroz slalom prošao odbranu gostiju i pogodio na pravom mestu.

Konačnih 9:0 na utakmci postavio je rezervista Živković, pošto je predhodno sve uradio M. Stanković lopta se odbila i pogodila strelca devetog gola i zvršila u mrežu.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print