JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Lazarević junak večeri

Leskovac: Hala sportova u Leskovcu.. Gledalaca 300. Sudije: Momilo Jakolvljević, Radiša Sarić, Zoran Andrić ( Srbija), Đorđe Perović ( Montenegro), Radmila Simevska, Adnan  Pašić ( BIH).

REZULTATI POLUFINALNIH BORBI:  56 kg, Omer Ahmetović ( Srbija) – Haris Aganović ( BUH) 2:0 ( prekid u 3 rundi). Benjamin Abazović (BIH) – Luka Veljović  ( BIH)  0:2 . 64 kg. Uroš  Sahiti (Srbija) – Adi Falan ( BIH) 0:2 ( prekid u 3 rundi). Nikola Lazrević (Srbija)- Kristijan Jovanović(Srbija) 2:0.  75 kg. Miloš Kranići ( Montenegro) – Aleksandar Ristevski (Makedonija) 2:0. + 91kg. Damir Efendić (BIH) – Veljko Stanković (Srbija) 2:0 ( bez borbe)

Polufinale borbe ovogodišnje Omladinske međunarodne  zlatne rukavice u hali sportova u Leskovcu , po prikazanim borbama mogu opravdati povrenje učesnika revije što su pokazali pred finalni duel koji je zakazan za sutra(subota) od 18,30 iz prisustvo kamere televizije Arena sport.

U prvoj borbi dana predstavnik Srbije Omer Ahmetović omalenog rasta, ali sa dobrim repertuarima udarca, od kojoh su mnogi bili nepopisni, ali su sudije to tolerisale kao dozvoljeno po novim pravilima u boksu. Pobedio je Harisa Aganovića iz BIH, prekidom u trećoj rundi i tako izborio plasman u finale. Po svoj prilici protivnik ćemu biti  pobednik u drugoj borbi večeri gde su se sastala dva predstavnika BIH. Duel  između Abazovića i Veljovića pre je ličio na sparing nego na borbu koja vodi u finale, tako da se nije mogo  proceniti kvalitet protivnika Ametoviću u finale.

Treća borba večeri između Sahitija iz Srbije i Falana iz BIH prekinuta je u trećoj rundi jer je predsatvik iz BIH bio bolji protivnik i zasluženo izborio plasman u finale.

Borba večeri koja je digla gledaoce na noge bio je duel između prošlogodišnjeg osvajača zlatne rukavice Krsitijana Jovanovića i Nišliju Nikolu Lazarevića , gde je sve  tri runde vođena rovoska bitka. Smenjivali su se udarci čas na jednu čas na drugu stranu i odlukom sudija 2:1 pobedio je  Nikola Lazrević i tako trasirao sebi put u finale , sa dobrim izgledima  da bude osvajač zlatne rukavice ukoliko ponovi borbu  kao sa Jovanovićem i da nasuprot sebi ima dostojnog protivnika.

U polsednjoj borbi večeri Miloš Krasnići je bio bolji od Aleksandara Ristevskog iz Makedononije  i prekidom u drugoj rundi izborio plasman u finale.

Duel između Efendića iu BIH i Stankovića nije odžan jer je predstavnik Srbije predao meč bez borbe.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print