JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BRZOBROĐANI DO VREDNE POBEDE

SRPSKA LIGA-ISTOK

 

OFKI BRZI BROD- MEŠEVO 2:1 ( 1:1)

Brzi Brod: Gledalaca 300. Sudija Nemanja Mitrović (Prokuplje) 7. Strelci: Marko Arsić u 44 i 79 min. Za OFK Brzi Brod, Deljanin u 1 min. Za Meševo. Žuti kartoni: P. Petrović, Šević (Meševo).

 

OFK BRZI BROD: Stefanović7, Veličković7, (Stoiljković -), Anđelković7,5 Jovanović 6,5 ( Cvetković 7), Stamneković 7, M. Arsić 8, Stojanović 7, Tošić 7, Krstić7, Janković 6,5(D. Kostić 7), Vulić 7.

 

MEŠEVO: Marković 6, Radovanović 6,Cojić6. (Smiljković 6), Petrović6,(Ristić 6), Majdanac 6,5,Tomić 6,5, Savić6, Marković 6,5, Deljanin 7,(Živić-),Pavlović6, Nikolić 6.

Igrač utakmice: Marko Arsić

Kvalitetna fudbalska predstava u kojoj su domaćinu bodovi bili preko potrebni. Do njih su došli na težak način. Centralna figura bio je dvostruki strelac novajlija u redove domaćina Marko Arsić.

U prvom delu utakmice već u prvom minutu gosti su poveli preko Deljanina i činilo se da će to biti šok za domaćina koji se neće moći tek lako oporaviti. Ipak do odlaska na odmor usledilo je poravnjanje rezultata tačnije u 44 minutu a strelac je po prvi put junak utakmice Marko Arsić i sa tim rezultatom se otišlo na odmor. U drugom delu igre domaći su atakovali na gol gostiju iz Meševa koji su

se uspešno branili sve do samog finiša, tačnije do 79 minuta kada je na sceni ponovo stupio Marko Arsić i postigao pogodak, koji je značio do kraja utakmice pobedu za domaćina i tri zlata vredna boda u borbi za opstanak među Srpskoligaše.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili