JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PLANTAŽERI UGASILI SVETLOST

ZONA JUG

 

PLANTAŽA- SVETLOST 3:2 ( 1:0)

Jo

Donje Stopanje: Gledalaca 200. Sudija: Nikola (S) Antić ( Leskovac) 8. Strelci: N. Stanković u 38, 49, M. Stojanović u 60 za Plantažu, Ranđelović u 71 i Stojadinović u 90 za Svetlost. Žuti kartoni: Z. Nikolić, M. Stojanović, N. Stanković, Cvetanov,Dimitrijević ( Plantaža),D. Ilić, Banković (Svetlost).

 

PLANTAŽA: Đ. Janković7, Ivanović7, Nikolić 7, Ilić 7, Stojanović7,5,(M. Dimitrijević -), Trajković,7,N. Stanković 8, Mirković7,(Dimitrijević 7), Krstić 7, Stefanović7, (V. Kostć 7), Cvetanov7,(N. Janković -),

 

SVETLOST: Komljenac 6, B. Petrović 6, Ilić 6,Ranđelović 7,Tonić 7,Stamenković 6,5,Marinković 6,5 Banković 7, Savić 6(Đokić 6) Stojadinović 6,5.

Igrač utakmice: Nikola Stanković

Jošđ jedna vredn apobeda domaćin au igri sa kvalitetnom ekipom Svetlosti koj aje domaćinu pružila dostojan otpor. U prvom delu utakmice samo jedan pogodak domaćina i to u 38 minutu najboljeg pojedinca na utakmici Nikole Stankovića. U drugom delu već na smom početku u 49 isti igrač je udvostručio prednost domaćina. Opipljivu prednost za pobedu na tri gola razlike povećao je Stojanović u 60 minutu igre i tad je već bilo jasno pitanje pobednika. Opuštenost domaćina u finišu sureta iskoristili su gosti i sa dva pogotka smanjili na minimalan poraz. Najpre se u strelce upisao Ranđelović u 71 minutu, da bi u nadoknadi vremena drugi gol postigao Stojadinović, ali više nij ebilo vremena za preokret. Plantažeri novom pobedom i dalje su ostali u samom vrhu tabele.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print