JugSport.net

20. april 2024.
sportski portal južne Srbije

KRLJA POKORIO ALAKINČANE

ZONA JUG

 

OFK ALAKINCE- JEDINSTVO (GS) 1:2 ( 1:0)

Alakince: Gledalaca 100. Sudija: Milan Kocić ( Lebane) 8. Strelci: Petrović u 5 za Alakince, Dimitrijević u 77 i Stefan Stefanović u 90+3 za Jedinstvo (GS). Đorđević, Živković, Milenković ( Alakince), Alepijević ( Jedinstvo).

 

ALAKINCE: D. Stanković6,5, S. Stanković 6,(Z. Nikolić 6), Trajković 6,Đorđević6,5, Milutinović7, Velinović7, , Živković6, Petrović 6,5 Tairović 6, (Krstić-), Stanojević6,5, I. Milenković 6,5.

 

JEDINSTVO (GS): Aleksić 8, D. Stojanović7, Ristić7,Strahinjić 7, Marinković 7,Alempijević 7, Dimitrijević 7,5, Nikolić7 (Đorđević 7) Blagojević 7, D. Stefanović7, Stefan Stefanović 8.

Igrač utakmice: Stefan Stefanović

 

Gornjostopanjčani idu kući pevajući zahvaljujući što u svojim redovima imaju takvog golgetera kao što je Stefan Stefanović ujedno i kapiten i predsednik kluba. Jednom rečiju “alfa i omega” Jedinstva iz Gornjeg Stopnja. Prvi deo utakmice domaći su rešili u svoju korist pogotkom Petrovića. U drugom poluvremenu prava drama u finišu utakmice, prilike promašeni penal i ulsedilo je izjednačenje Dimitrijevića u 77 minutu igre. I kada su svi pomislili da je podela plena , na sceni stupa Stefan Stefanović i efektnim pogotkom svom timu donosi zlata vredne bodove i tako Gornjostopanjčani su kući otišli pevajući.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print